IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Whatsapp torna a caure i impedeix enviar notes de veu i vídeos

L'aplicació està tenint molts problemes en el dia d'avui

Aquest diumenge ha caigut l'aplicació WhatsAppa escala mundial cap a les 12.00 hores. L'aplicació torna a tenir molts problemes i comencen a aparèixer milers de queixes dels usuaris, que s'estan cansant de les errades de l'aplicació.
 
Des d'aquesta última caiguda, l'aplicació no deixa enviar fotografies ni notes de veu. Alguns usuaris també tenen problemes per a enviar i rebre textos i vídeos. Aquest problema està afectant molts usuaris de tot el món, que a banda d'aquests inconvenients, tampoc poden actualitzar estats ni fer videotrucades o pujar stickers.

Moltes caigudes en poc temps

L'última vegada que va fallar el sistema va ser el 30 d'octubre de 2019, quan serveis de missatgeria instantània com Messenger i WhatsApp van deixar de funcionar durant uns instants, així com les xarxes socials Instagram i Facebook. El servei es va restablir al cap de poques hores. La incidència més gran es donava en principi a Holanda i a Regne Unit però els nombrosos problemes han continuat en cascada sense que se sàpiga l'origen de l'error.
 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari