Teatre l'Artesana Falset

Estrena de la nova programació de primavera del teatre L'Artesana de Falset

Aquest diumenge, 7 d'abril, es projectarà la pel·lícula de «Dumbo» que donarà el tret de sortida de la nova programació. També hi trobarem música, teatre i més pel·lícules

El teatre L'Artesana de Falset torna amb més força que mai.Aquest diumenge  s'estrena la nova programació de primavera i ho farà amb la projecció de la nova pel·lícula «Dumbo». A banda d'aquest clàssic de Disney, durant els mesos d'abril, maig i juny també hi trobarem altres propostes culturals com ara música, teatre o més projeccions de pel·lícules d'estrena. 

Programació de primavera 2019 de L'Artesana de Falset

Diumenge, 7 d'abril

A les 18.00 hores,  com ja s'ha dit, es projectarà la pel·lícula d'estrena «Dumbo». L'adaptació d'acció real del clàssic de Disney dirigit per Tim Burton que  narra la història d'un elefant amb les orelles gegants i, a causa d'això, és la riota del circ. Un dia  l'amo del circ descobreix que l'elefant pot volar gràcies a les seves grans orelles i així es converteix en l'estrella del circ.  El preu de l'entrada és de 5 euros. 

Dissabte, 13 d'abril

A les 21.00 hores, Tomeu Penya,  un dels cantautors catalans més estimats, està de gira per tot Catalunya presentant el seu nou disc i farà una parada a Falset. Una ocasió per veure al cantautor en un espectacle ple de sorpreses, de riures i, sobretot, de música. El preu de l'entrada és de 20 euros i l'entrada anticipada de 18 euros. 

Diumenge, 21 d'abril

A les 18.00 hores,  projecció de la guanyadora de l'Oscar a millor pel·lícula «Green Book».  Narra la història de la relació entre un pianista de color i el seu xofer  durant una gira pel racista sud dels Estats Units. El xofer, interpretat per Vigo Mortensen, haurà de confiar en el «llibre verd», una guia amb els establiments més segurs per als afroamericans per trobar allotjament. El preu de l'entrada és de 5 euros. 

Diumenge, 12 de maig

A les 18.00 hores,  quatre dones cantants, acompanyades del pianista Nito Figueras, dediquen l'espectacle musical a Frank Sinatra. «Les Dones de Frank» és un espectacle ple de cançons que es combinen amb anècdotes i molt d'humor. El cost de l'entrada és de 15 euros a taquilla i 12 euros anticipada. 

Diumenge, 19 de maig

A les 18.00 hores, arriba el tradicional  concert de primavera.  Un concert que ens ofereix  l'Associació Musical Vila de Falset  i que compta amb les actuacions musicals de la coral, el conjunt instrumental infantil i la banda de música. L'entrada pels socis és de 5 euros i pels no socis de 8 euros. 

Diumenge, 2 de juny

A les 18.00 hores,  es projectarà l'adaptació d'acció real d'un altre clàssic de Disney, «Aladdin». En aquesta ocasió explica la història d'un lladre d'Agrabah que roba una llàntia màgica on hi viu un geni i que li canviarà la vida. L'entrada té un cost de 5 euros. 

Diumenge, 16 de juny

A les 18.00 hores,  la programació segueix amb la projecció de la pel·lícula «Rocketman». En aquesta ocasió, el mateix director de «Bohemian Rhapsody» ens porta la història del cantant, compositor i pianista britànic Elton John. El preu de l'entrada és de 5 euros. 

Diumenge, 30 de juny

A les 18.00 hores, la companyia de teatre-dansa, La Corranda, organitza la projecció de la gravació  del seu primer espectacle  «Carmen al cafè cantant», de l'any 2005.  L'entrada té un preu de 5 euros. 

Dissabte, 22 de juny

A les 19.30 hores, la formació instrumental interpretarà el seu espectacle  «Ensemble-be». Per celebrar l'arribada de l'estiu,  el concert serà a la fresca a la plaça de La Quartera. L'entrada és gratuïta per a tots els assistents. 

Música i teatre per la Fira del Vi

Del 3 al 5 de maig se celebra la Fira del Vi a Falset i, aquest any, el teatre L'Artesana presenta la tercera edició del Festival Gotim de micro teatre. Aquest any, en tres ubicacions del poble es podran veure tres peces teatrals, «Sandàlies», «R.I.P.» i «Ninis II». A més, durant la Fira, hi ha programats diversos concerts i sessions de DJ's. La programació i la resta d'activitats de la Fira del Vi 2019 es poden consultar a través d'aquest enllaç