Teatre Auditori Casal Riudomenc

El Teatre Auditori Casal Riudomenc presenta la programació de la temporada 2019-2020

La nova temporada inclou 10 espectacles de teatre, música i cicles de petit format

El Teatre Auditori Casal Riudomenc ja ha publicat la nova programació d'espectacles que té prevista per la temporada 2019-2020 que començarà el pròxim 26 d'octubre amb el concert de final de gira del grup Segonamà.

Al llarg de la temporada vinent es podran veure un total de deu propostes, entre les quals també s'inclouen les dels cicles de petit format. A més, a banda de la programació pròpia, al llarg de la temporada el Teatre Auditori també acollirà altres propostes escèniques de grups amateurs i locals, així com altres actes. 

En el marc del cicle Riudoms Ressona, actuaran el grup Segonamà  amb la seva nova gira Crida Tour amb la qual han recorregut tot el territori català presentant el seu nou disc 'Respira'. El Petit de Cal Eril també passarà per Riudoms per presentar el seu últim àlbum 'Energia fosca'. 

segonamà
El grup de música Segonamà serà l'encarregat d'encetar la nova programació del Teatre Auditori Casal Riudomenc amb el seu concert de fi de gira  | facebook / segonamà

 

Els espectacles de petit format també es podran veure a Riudoms

Com ja es va fer en la temporada anterior, s'oferiran dos cicles especials de petit format  que pretenen acostar el teatre i la cançó d'autor al públic perquè gaudeixi d'una experiència artística més propera. Pel que fa al cicle Teatre d'aprop, s'ha programat l'obra teatral  'Ai cony! Un monòleg d'amor, humor i ovaris' amb motiu del Dia Internacional de la Dona i  'El sommelier' amb Fermí Fernández per celebrar el Dia Mundial del Teatre. 

Els preus de les entrades es comunicaran a principis de setembre i les entrades es posaran a la venda a partir del dia 19 de setembre de 2019. La programació acabarà el dissabte, 25 d'abril, de 2020 amb l'obra 'El sexe dels àngels', Podeu  consultar la programació sencera a través d'aquest enllaç

També et pot interessar: