Fernando Simón, de negre, assenyalant amb els dits cap a l'esquerra da la imatge

Publiquen la foto de Fernando Simón quan era jove i es converteix en viral

El doctor torna a ser protagonista a les xarxes socials

El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat, Fernando Simón, ha tornat a protagonitzar un altre moment viral com és habitual en els últims dies. Sempre en el punt de mira de tots, Simón provoca un interès cada dia més gran entre els espanyols. És rara la setmana que no apareix en les tendències de 'Twitter' per temes molt variats, ja sigui sobre les seves rodes de premsa a la Moncloa o sobre aspectes de la seva vida personal que surten a la llum. Després de la portada a la revista d''El País Setmanal' el doctor torna a ser protagonista per una fotografia  seva quan era jove.

 

La fotografia de Fernando Simón revoluciona les xarxes socials

Fernando Simón ha explicat en moltes ocasions que la gent del seu voltant l'informa del que parlen sobre ell a Internet. El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries ha tornat a estar en el focus mediàtic per culpa d'una fotografia en la seva època d'estudiant.

A la foto en qüestió apareix Fernando Simón a l'orla de la Universitat, que porta circulant diverses setmanes però que des de fa uns dies s'ha viralizat  a 'Twitter'. La va pujar fa dos dies l'usuari '@TuPanaFresco' i en aquest temps suma prop de 13.000 retuits i més de 9.000 'm'agrada'. «RT a l'Fernando Simón Universitari per aprovar tots els teus exàmens», diu el text que acompanya la foto.

A compte de la imatge, 'El Heraldo de Aragón' va informar que Simón i Sira Repollés, consellera de Sanitat d'Aragó, pertanyen a la mateixa promoció. Es tracta de l'orla de Medicina de 1987 de la Universitat de Saragossa. El diari aragonès també va assegurar que la relació entre Simón i Ripollès ve de la infància, ja que les seves famílies eren amigues i estiuejaven a Casp  des dels cinc o sis anys i tots dos van acabar sent amics amb el pas el temps.