La Basílica de la Sagrada Família amb les obres de construcció i un cartell anunciant que està tancada

Quatre monuments catalans opten a ser els millors del món

La Sagrada Família, la Casa Museu Salvador Dalí de Portlligat, el Camp Nou i la Casa Vicens competiran pels Tiqets Most Remarkable Venue

Quatre monuments catalans competeixen als premis Most Remarkable Venue de la plataforma Tiqets com a millors del món entre els punts preseleccionats. Es tracta de la Sagrada Família, la Casa Museu Salvador Dalí de Portlligat, el Camp Nou i la Casa Vicens del barri de Gràcia, en les categories de Lloc més destacat del 2020; Millor Museu 2020; Millor Atracció 2020, i Millor Fita Arquitectònica, respectivament.

Així mateix, també opten a aquests guardons altres tres monuments de la resta de l'Estat espanyol: la Factoría Marítima Vasca Albaola (Sant Sebastià) com a Millor Experiència de Visita 2020, el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza (Madrid) com a Lloc Més Innovador 2020, i el Museu Chillida Leku (Hernani) com a Millor Joia Amagada.

Guanyadors dels premis regionals dels premis

Els representants de l'Estat espanyol són els que van aconseguir imposar-se en les edicions regionals dels premis de l'any 2020, amb dues excepcions, ja que en les categories de lloc més innovador i millor joia oculta, els nominats van ser triats entre més de 70 sol·licituds de llocs per un jurat compost per experts de la indústria del turisme de tot el món.

Ara, seran els usuaris de la web de Tiqets els que votaran els guanyadors dels premis. La votació estarà oberta fins al pròxim 20 de gener i els guanyadors de cada categoria s'endurà 10.000 euros per tal d'ajudar a paliar les pèrdues provocades durant la pandèmia.

Uns guardons instaurats l'any 2017

Els premis Tiqets Remarkable Venue Awards es van establir per a reconèixer i celebrar les millors atraccions i experiències a les ciutats i països més visitats de tot el món. La primera edició dels premis es van celebrar a París en 2017, amb guanyadors com el Musée d’Orsay i la Foundation Louis Vuitton.

Des de llavors, Tiqets ha organitzat sis cerimònies regionals de premis cada any a Amsterdam, París, Roma, Londres, Nova York i Barcelona.