Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bombers treballant

Quatre persones ferides en un incendi a Tarragona

L'incident ha succeït aquesta matinada al carrer dels Rebolledo, al barri del Port de Tarragona

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'alerta aquesta matinada d'un incendi en un habitatge del carrer dels Rebolledo situat al barri marítim del Port, a Tarragona. L'incendi ha calcinat una habitació d'un immoble situat en la segona planta d'un edifici de tres. De resultes de l'incident, quatre persones han estat traslladades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, en estat lleu, per inhalació de fum. 

Ferides en estat lleu dos menors d'edat

El servei d'emergències ha rebut l'alerta de l'incendi a tres quarts de tres de la matinada. En aquest sentit, els bombers han enviat a tres dotacions per apagar les flames que hi havia en la segona planta del número 19 del carrer dels Rebolledo, al barri tarragoní del Port. 

Les flames han afectat en una habitació de l'habitatge, la qual ha cremat completament. De resultes de l'incident, quatre persones han resultat ferides lleus, per inhalació de fum, i han estat traslladades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Les persones afectades en l'incendi han estat dos menors d'edat, de 10 i 13 anys, i dues dones, de 35 i 62 anys.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Els Bombers de la Generalitat han actuat durant una hora i quart en l'incendi que afectava aquest edifici de Tarragona. També han realitzat tasques de ventilació en l'edifici de tres plantes, ja que hi havia fum a l'immoble del costat de l'habitatge afectat i al de dalt.