Els nous radars que ja funcionen i estaran per tot el país

Tots els ciclistes que superin el límit de velocitat seran multats

Alt Radar bicicletes ja en funcionament
El radar de bicicletes funcionant al municipi madrileny | Policia Boadilla

El nombre de ciclistes a Espanya ha crescut considerablement en els últims mesos, sigui com a passatemps o com a mitjà de transport. No obstant això, hi ha gent que no està contenta amb l'increment d'ús de bicicletes i el municipi madrileny, Boadilla de la Montaña, així ho ha demostrat.

És per això que el municipi ha decidit posar un radar per a bicicletes i d'aquesta manera multar als ciclistes que circulin per la muntanya superant el límit de velocitat. Així doncs, se'ls imposarà la mateixa norma que als cotxes que circulen per aquelles carreteres i tots els ciclistes que superin els 20 quilòmetres per hora establerts en aquest tram, seran sancionats.

Es tracta d'una mesura que es va començar a implantar el passat mes de juny i que s'anunciava amb diversos cartells d'advertència. De fet, l'agent encarregat del radarmòbil va anunciar que «se sancionaria al ciclista per crear perill per als vianants, ja que a Boadilla hem rebut queixes d'alguns veïns per l'elevada velocitat de les bicicletes al camp». La nova sanció també es va anunciar a través de les seves xarxes socials.

Queixes dels usuaris de bicicleta

Una imposició que no ha estat molt ben rebuda pels amants dels vehicles de dues rodes, que després de la publicació d'aquesta notícia no van trigar a mostrar el seu descontentament, també a través de les xarxes.

Encara no s'ha fixat el valor exacte de la sanció que poden rebre els ciclistes però aquest podria rondar els 100 euros si es pren per exemple el cas del ciclista multat el 2018 a València per circular a més de 59 quilòmetres per hora en un tram limitat a 50.


Comentaris

envia el comentari