Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Rafa Nadal confirma els pitjors presagis després dels rumors de Xisca Perelló

Rafa Nadal confessa com veu ara la seva vida amb Xisca Perelló després d'un duríssim 2021

Rafa Nadal està més que satisfet després d'haver conquistat l'Open d'Austràlia fa tot just un mes. El tenista de Manacor es va emportar el seu 21 'gran' quan ni ell mateix s'ho esperava, a causa de les lesions que arrossega des de fa anys.

Xisca Perelló sap que algunes lesions no tenen solució, com la malaltia que pateix Nadal en un dels peus, la síndrome de Müller-Weiss. Xisca Perelló i Rafa Nadal han pogut vèncer units a les adversitats i després del triomf del balear a Austràlia, la temporada 2022 s'afronta d'una altra manera.

Rafa Nadal al restaurant que té a Manacor
Rafa Nadal valora la seva vida personal per sobre del tenis | Europa Press

Rafa Nadal, que va gaudir d'unes setmanes de descans merescut després de la pallissa a l'Open d'Austràlia, ha viatjat fa uns dies a Mèxic per preparar el torneig ATP següent. Un torneig que tindrà lloc a Acapulco al llarg de la present setmana.

Mentrestant, Xisca Perelló s'ha quedat a Espanya on continua exercint les tasques de directora de la Fundació Rafa Nadal. Xisca continua sent el màxim suport de l'esportista, i les últimes hores, la mallorquina ha vist com el seu marit confirmava que l'esport ja no és prioritari a la seva vida.

Xisca Perelló confirma que les preferències de Rafa Nadal han canviat

A les últimes hores, Nadal ha ofert una roda de premsa a la ciutat mexicana. En aquesta, ha repassat l'actualitat i ha revelat com es troba després d'haver convertit el tenista amb més Grand Slams de la història.

Abraçada entre Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal s'abracen després de la seva arribada de l'Open d'Austràlia | GTRES

Tot i que, des que va guanyar a Austràlia, tots els focus estan pendents d'ell, Nadal va més enllà. Pensa que hi ha coses més importants que el tenis. Així, Nadal ha volgut aclarir que la vida personal està per sobre de tot.

«Des de fa temps intento prendre les decisions adequades per poder tenir una vida agradable més enllà del que és el món del tenis. Intento escoltar i fer cas a la gent que normalment entén de cada faceta i intento seguir els consells dels doctors», ha confessat el tenista espanyol.

«Ni un títol ni res de tot això farà canviar el que és realment important a la meva vida, que són altres coses», ha incidit.

«Venia d'una època molt complicada»

El mallorquí ha expressat que està en una època diferent de les anteriors i que no és el mateix tenir 20 que 35 anys. Nadal s'ha valgut de l'experiència per saber quines són les seves prioritats a la vida.

«Un afronta tots aquests moments i aquestes emocions d'una manera més pausada, tranquil·la i en una perspectiva diferent. Va ser una satisfacció professional i personal profunda per tot allò que va significar per a mi. Però no perquè signifiqués el títol 21, sinó perquè sabia que venia d'uns mesos o d'una època molt complicada», ha asseverat Nadal.

Pel marit de Xisca Perelló, el suport de la seva família ha estat vital i ho agraeix per sobre dels seus títols. A més, el balear ha admès que els triomfs són importants, però parlar del «millor de la història» depèn de molts aspectes.

Rafa Nadal i Xisca Perelló en un photocall de la Fundació Rafa Nadal
El suport de Xisca Perelló ha estat fonamental durant els mesos crítics que ha patit Rafa Nadal el 2021 | Europa Press

«Depèn de per on es vulgui mirar, i hi ha diferents arguments. Tots podrien ser vàlids, depèn de la perspectiva que et posis», ha dit en la roda de premsa.

Sobre el seu concurs al torneig d'Acapulco, Nadal confessa que li ha tocat un rival complicat a la primera fase.

«Em va tocar una ronda molt difícil, amb un jugador que ve de guanyar un torneig, i estar a la final d'un altre. A banda, és dels jugadors més difícils del circuit. Primer perquè és un dels millors del món i segon, pel seu estil de joc», ha confessat.