Muntatge fotogràfic de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Rafa Nadal preocupa la seva dona, Xisca Perelló: ha donat una mala notícia

Xisca Perelló ha estat atenta a les últimes declaracions del tenista

Una vegada més, Rafa Nadal ha deixat preocupada la seva dona, Xisca Perelló. I és que ha fet unes declaracions des d'Acapulco que fan palès les dificultats físiques que afrontarà des d'ara fins al final de la seva carrera.

Xisca sempre ha estat molt pendent de Rafa. Són carn i ungla des que van començar a sortir junts, quan només eren uns adolescents.

I és que ella està molt preocupada per l'estat de salut del tenista, que ha estat ranquejant pràcticament des que va començar a jugar professionalment. Els problemes que té als genolls i en un dels peus l'han acompanyat durant tota la vida esportiva. Això sí, no han impedit que sigui el tenista amb més Grand Slams de la història.

Rafa Nadal i Xisca Perelló en un photocall de la Fundació Rafa Nadal
Rafa Nadal ha donat una mala notícia a Xisca Perelló | Europa Press

Malgrat tots els problemes físics que té, Rafa Nadal ha pogut portar una carrera exitosa al món del tenis. Fa tot just un mes, el balear s'emportava el seu Grand Slam número 21, cosa que ha alegrat molt Xisca Perelló i la resta de la família.

Ara, la parella saben que han de fer front a una etapa diferent, en què se centraran més en el terreny personal i familiar que no pas en l'esportiu. El mateix Nadal fa uns dies va declarar que està satisfet amb la carrera que ha portat durant aquestes dues dècades. Sap que ara ha de pensar una mica més en els la seva gent, que, al cap i a la fi, serà el més important per a ell un cop es retiri.

Rafa Nadal preocupa Xisca Perelló

Després de guanyar el seu primer partit a Acapulco contra Denis Kudla (6-3 i 6-2), Rafa Nadal ha ofert unes declaracions en roda de premsa. Ha donat una mala notícia que ha deixat amb mal cos la seva dona, i és que ha fet referència a la lluita per a tornar a ser el número 1 del món.

Abraçada entre Xisca Perelló i Rafa Nadal
La parella abraçant-se quan Rafa va tornar de l'Open d'Austràlia | GTRES

«L'època de lluitar pel número 1 ja ha passat. Els problemes físics m'ho impedeixen. Ara tinc uns altres objectius, i no perseguiré aquest somni, perquè seria un error», ha sentenciat.

«Hi ha molts joves que estan preparats per a jugar tots els partits que calgui per a aconseguir-ho. Jo he de seleccionar més, i no faré un calendari diferent per a buscar més punts». Així s'ha expressat Rafa Nadal després del seu primer triomf al torneig mexicà.

Nadal ha deixat clar que si ha participat en aquest torneig és «perquè em ve de gust i perquè puc. A mi m'agrada competir, tot i que fa molts anys que jugo bastant poc. Si redueixo més el calendari, deixo de ser tenista. Ens dediquem a jugar a tenis i juguem on ens agrada», ha dit la parella de Xisca Perelló.

Primer pla de Rafa Nadal.
Rafa Nadal veu molt difícil tornar a ser el número 1 del món | Catalunya Diari

«Acapulco sempre m'ha causat bones sensacions. Em feia il·lusió ser-hi si em recuperava bé d'Austràlia», ha prosseguit.

El problema de Rafa Nadal per a tornar a les pistes

A més, Nadal s'ha referit a les condicions d'humitat del torneig, on ha debutat recentment amb una victòria davant Denis Kudla.

«No és una cosa nova aquí. La humitat és molt exigent, i jo soc un jugador que sua molt. És cert que de nit les condicions per a jugar són bones. El problema és que hem d'anar a buscar la tovallola i cal saber triar quan hi vas, pel cronòmetre», ha conclòs.