Pilar Rahola

Rahola treu ferro a les pressions a TV3: «Tots els partits polítics ho fan»

La comentarista política compara les converses amb Madí amb les preguntes parlamentàries a la comissió de control de la CCMA

Després de l'aparició de converses comprometedores entre Pilar Rahola i David Madí sobre pressions a TV3 i al seu director, Vicent Sanchis, per les col·laboracions de la comentarista política als programes 'Tot es mou' i 'Preguntes freqüents', Rahola i va respondre aquest dissabte a la nit, precisament en l'espai setmanal de què disposa a 'Preguntes freqüents'.

Rahola es defensa atacant i compara les pressions amb el control parlamentari a la CCMA

La tertuliana i exdiputada al Congrés per ERC entre 1993 i 2000 va optar per defensar-se «atacant» i, lluny de desmentir pressions a TV3, va dir que «tots els partits polítics pressionen Televisió de Catalunya». «Cada vegada que C's es nega a venir a aquest programa quan l'heu convidat mil vegades i després se'n va i deixa verd el programa dient que no té pluralitat, és una forma de pressió, bruta», va afirmar Rahola, que va arribar a comparar les converses revelades amb Madí amb el fet que «cada vegada que la gent que no ens agrada ens porta al control parlamentari».

D'aquesta manera, doncs, posava al mateix nivell les pressions privades i les amenaces de represàlies a Vicent Sanchis, que se senten a la seva conversa amb Madí, amb el control del Parlament de Catalunya a la comissió de la CCMA. També va comparar la pressió que reben els mitjsn públics i els privats. Aquesta és la intervenció completa de Pilar Rahola sobre la qüestió:

Reaccions contra Rahola

Davant de les declaracions de la comentarista política, la xarxa va esclatar contra Pilar Rahola amb desenes de piulades molt crítiques. Aquestes en són una mostra: