Estopa durant un acte promocional

La reacció dels Estopa sobre l'acord entre Sánchez i Iglesias

Els germans de Cornellà s'han pronunciat mitjançant Twitter

El possible pacte d'esquerres ja comença a fer-se notar a les xarxes socials dels famosos. Els Estopa han reaccionat a Twitter sobre aquesta coalició entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.

  

Els germans José i David Muñoz, creadors i membres d'una de les bandes més exitoses d'Espanya, s'han mullat sobre política. No és el primer cop que ho fan, ja que en el passat ja van confessar no ser independentistes. El preacord per a formar un Govern de coalició progressista ha suposat una alegria pels de Cornellà, que no han tardat gens a mostrar la seva impressió a les xarxes.

Puny en alça dels Estopa

Una reacció senzilla,  amb una emoticona d'un puny en alça. Amb aquest missatge, els de Cornellà han rebut nombrosos comentaris d'alegria, veient que per fi Espanya podrà formar govern. Encara que també hi ha hagut qui ha criticat als Estopa per barrejar la música amb la política. Un puny que suposa un motiu de celebració per tots aquells simpatitzants de l'esquerra espanyola i per tots aquells que desitjaven la formació d'un govern a Espanya.

També et pot interessar...