Fotografia de l'actor català Jordi Sánchez

La reacció de la família de Jordi Sánchez: informen sobre el seu estat i demanen 1 cosa

El creador de la sèrie, paral·lelament, ha esclatat a Twitter

Avui s'ha conegut la notícia que Jordi Sánchez, que interpreta a ‘El Fuerte’ en ‘La que se avecina’, es troba ingressat en l'UCI en haver donat positiu en coronavirus. La revista ‘Diez Minutos’ ha informat sobre aquesta notícia, que no ha trigat res en expandir-se com la pólvora. Els seus familiars, a través del compte d'Instagram i de Twitter oficial de Jordi Sánchez, han donat un missatge clar i concís sobre l'evolució de l'actor, i també han demanat respecte.

«La família de Jordi Sánchez ha fet arribar un comunicat als mitjans de comunicació en el qual demanen el màxim respecte i privacitat a l'actor, després que hagi estat hospitalitzat per Covid-19. Jordi està evolucionant favorablement i esperen poder informar molt aviat de la seva total recuperació» es pot llegir en el compte d'Instagram oficial del conegut actor.

Alhora, el creador de ‘La que se avecina’, Alberto Caballero, mostrava el seu empipament pel «nul respecte per la privacitat que existeix en aquest país», a través del seu compte de Twitter

Jordi Sánchez estrenava aquest divendres la seva nova obra de teatre, ‘Asesino de todos’, en el teatre Reina Victòria de Madrid. A més, també està implicat en diversos projectes com el seu llibre ‘Nadie es normal’, que anava a veure la llum el pròxim 10 de març. 

Els missatges d'ànim dels seus companys

Molts dels companys de Jordi Sánchez han mostrat el seu suport cap a la ràpida recuperació de l'actor. De fet, Telecinco ha transmès ànims a l'actor recordat els millors moments del personatge que interpreta en ‘La que se avecina', Antonio Recio. 

Per la seva banda, companys de sèrie com Fernando Tejero (que interpreta a Fermín en la sèrie) o Pablo Chiapella (Amador en la sèrie) també li han dedicat paraules de suport i ànim a través de les seves xarxes socials, encara que no han estat els únics: diverses persones famoses li han enviat missatges d'ànim. 

Les xarxes li desitgen una ràpida recuperació

Com no, els seguidors de l'actor no han dubtat a escriure nombroses paraules de suport i li han desitjat que es recuperi com més aviat millor. I és que no hi ha dubte en què actors que ens facin riure com Jordi Sánchez són molt necessaris al nostre país i s'han guanyat a pols l'afecte d'una gran part de la població. Això es veu reflectit en tuits com els que us esmentarem a continuació:

«Vinga Jordi, has sortit de tantes, que desitgem que aquest sigui només un episodi més que puguis deixar aviat en el passat. Que tinguis bona evolució i ràpida recuperació». «Són tantes les vegades que ens has fet riure ainss... recupera't aviadet que obriran els bars i necessitaran marisc fresc al millor preu».

«Tota la força i bons desitjos de tots els que alguna vegada hem rigut amb tu segur que t'arriba d'alguna manera. Et devem molt i et volem molt més. Una abraçada gran». «Sigues fort, sortiràs d'aquesta. Molt d'ànim per a  un dels nostres pilars del riure. Tot el nostre suport Jordi».

Jordi Sánchez és un dels actors més estimats per la població i, per això, no ens estranya que les xarxes s'hagin bolcat per a desitjar-li que es recuperi com més aviat millor. 

Recordem que Vanesa Romero, que interpreta a Raquel Villanueva en ‘La que se avecina’, va estar contagiada l'any passat durant gairebé 2 mesos perquè continuava donant positiu. L'actriu va explicar el mes de novembre que el coronavirus li havia deixat diverses seqüeles, com a cansament muscular i la pèrdua del gust i l'olfacte de manera intermitent.