Demanen al món independentista que es posi «al servei» de Carles Puigdemont

Reagrupament Independentista demana a l'expresident de la Generalitat que encapçali una llista a les properes autonòmiques

Carles Puigdemont, en una imatge de l'any 2020.
Demanen a l'independentisme posar-se al serveu de Carles Puigdemont. | ACN

Reagrupament Independentista ha demanat que tots els partits, associacions i organitzacions del moviment sobiranista «es posin al servei» de Carles Puigdemont i del Consell per la República i «renunciïn a imposar-los condicions» de cara a les properes eleccions autonòmiques. L'entitat vol que Puigdemont hi concorri amb una llista formada per les persones que consideri «adients i representants del moviment independentista transversal», sense «sotmetre's a cap quota ni a cap dictat» de cap força política.

L'entitat recorda que «es compten per victòries» les vegades que l'exalcalde de Girona ha encapçalat llistes electorals, el desembre del 2017 al Parlament de Catalunya i el maig del 2019 al Parlament Europeu. Un altre fet que Reagrupament posa en valor és que «l'estratègia internacional» impulsada per Puigdemont ha estat «de lluny, la més exitosa» i la que ha provocat una «derrota total» de la diplomàcia espanyola.

I subratlla que la victòria «incontestable» en les properes eleccions al Parlament és un «objectiu estratègic»


Comentaris
Kadulete
Volem una llista no sotmesa a cap quota partidista. Aixó es el més important president. Endevant !!. Salut i República

envia el comentari