Rotonda de Torredembarra.

Inicien una recollida de firmes perquè es reobri la rotonda de Torredembarra

Divendres a la tarda hi ha convocada la primera manifestació per tallar el trànsit en aquest punt

Els aires de protesta contra l'escapçament de la rotonda on conflueixen l'N-340, la T-214 i l'AP-7 a Torredembarra van 'in crescendo'. Si aquest divendres, 7 de juny, es farà la primera manifestació per tallar aquest punt com a mesura de reivindicació de la seva reobertura, en paral·lel s'ha iniciat una altra acció.

Així doncs, des de fa unes hores, tothom que ho vulgui pot sumar-se a la recollida de signatures a favor que es retirin els 'new jerseys' i es restableixi la circulació a través de la rotonda de Torredembarra.

Una recollida de firmes a través de la plataforma Change.org

Va ser tot just aquest dimarts, 4 de juny, a la tarda, quan una veïna de la urbanització altafullenca de Brises del Mar va endegar aquesta petició a través de la plataforma virtual Change.org. Accedint a la iniciativa presentada en aquest portal, qualsevol usuari pot signar virtualment per donar suport al seu objectiu: que la rotonda tallada des del juliol passat a Torredembarra sigui reoberta i que, per tant, es retirin els blocs 'new jersey'  de formigó que obliguen a anar a fer el canvi de sentit fins al camí de servei d'Altafulla, amb un recorregut extra de més de dos quilòmetres.

Els veïns de Brises del Mar, els principals afectats per aquesta mesura, recorden a la pàgina web que recull la iniciativa que «tots els usuaris que ens veiem obligats a transitar per aquest tram cada vegada que hi passem, que és una mitjana de sis vegades diàries, estem jugant-nos la vida, la nostra i la dels nostres familiars, molts d'ells menors que es veuen obligats a circular per aquesta rotonda per anar al col·legi».

Tot preparat per a la primera manifestació, aquest divendres

Amb tot, la primera gran protesta en contra del tall de la rotonda es farà aquest divendres, 7 de juny, entre les sis i les vuit de la tarda. Organitzats a través de les xarxes socials, persones de tot el Baix Gaià ja preparen els talls de trànsit que es faran, a més de pancartes i altres elements per fer visibles les seves reivindicacions.

També et pot interessar