YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Espanya suma 11.958 casos de Covid i 298 defuncions, amb una incidència de 142 punts

Rècord de contagis a Espanya en un cap de setmana amb més de 31.000 casos

El ministre de Sanitat ha analitzat la situació a Madrid

El responsable de Sanitat, Fernando Simón, durant la roda de premsa informant sobre l'evolució del coronavirus 22 de maig del 2020.
Sanitat ha confirmat que el virus se segueix expandint | Catalunya Diari

El ministeri de Sanitat ha tornat a compartir aquest dilluns un nou informe sobre l'estat actual de la pandèmia de coronavirus al nostre país. Ho ha fet en plena polèmica per les restriccions a Madrid, i de fet, ha tornat a publicar unes dades que confirmen l’expansió del virus en tot el nostre país.

Les comunitats autònomes han informat de 31.785 nous contagis de Covid-19 aquest cap de setmana. D'aquests, 2.425 haurien donat positiu en una prova PCR en les últimes 24 hores, fet que suposa una reducció si es compara amb els 4.122 del passat divendres. D'aquesta manera, des del principi de la pandèmia ja s'ha detectat la presència de la Covid-19 en 748.266 persones a Espanya.

Pel que fa al nombre de morts, les xifres totals a Espanya s'han incrementat en 179 des de l'últim balanç oficial del passat divendres 25 de setembre. Han perdut la vida al nostre país a causa d'aquesta malaltia 31.411 persones.

Actualment, 11.417 persones es troben ingressades als hospitals espanyols persones amb la Covid-19. Això suposa pel 9,65 cent dels llits ocupats per aquesta malaltia del total a Espanya. A més, es comptabilitzen 1.529 persones en les Unitats de Vigilància intensiva del nostre país, un 17,91% per cent del total. En les últimes 24 hores s'han produït 955 hospitalitzacions mentre que el número d'alta ha ascendit a 422.

Madrid defensa la seva gestió dels últims dies

Per altra banda, la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso ha defensat en les seves xarxes que l'estratègia de la seva comunitat per a controlar els contagis és la correcta presumint de les xifres d'hospitalitzats de les últimes setmanes. El creixement total d'ingressats per coronavirus als hospitals de la Comunitat de Madrid s'ha reduït un 66 per cent, passant dels 591 en la setmana del 14 de setembre als 264 en la setmana del 21.

Respecte als llits d'UCI, des del govern de Díaz Ayuso també destaquen la «reducció en el creixement de pacients ingressats». En total, el descens és d'un 11 per cent entre la primera i la segona setmana.


Comentaris

envia el comentari