Diversos busos amb publicitat promocional de la Costa Brava

Recuperen la motxilla perduda en un autobús de la línia H6 a Barcelona

La mare del jove ha assegurat a les xarxes que l'objecte extraviat ha estat localitzat, i ha agraït tota l'ajuda rebuda

Una mare va demanar ajuda el passat dilluns, 26 de novembre, per  localitzar la motxilla del seu fill, un jove estudiant de primer de Batxillerat.  La dona va explicar a través de les xarxes socials que el noi, en un moment de distracció, se la va oblidar en un autobús de la línia H6 de Barcelona,  a Fabra i Puig.

Una situació molt preocupant, perquè a dins portava tots els seus llibres i, a més, el jove està en plena època d'exàmens.  Finalment, després que el seu missatge s'hagi tornat viral a la xarxa,  l'estudiant ha pogut recuperar la seva motxilla,  segons ha confirmat la seva mare a Twitter. 

La mare del jove ha donat les gràcies per l'ajuda rebuda

De la mateixa manera que en el primer missatge, en el qual sol·licitava ajuda, Olga, la mare del jove, ha explicat que  l'objecte extraviat ha estat recuperat, i també ha aprofitat per agrair la seva col·laboració  a tots aquells que no han dubtat a ajudar-la. «Moltíssimes gràcies a tothom que ho heu fet possible», ha escrit la usuària al seu perfil. 

Afortunadament, l'estudiant de Batxillerat ha pogut solucionar ràpidament aquest petit incident.  Recordem que, segons els protocols d'actuació que té Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), un objecte extraviat  tarda almenys quatre dies a arribar a la secció d'objectes perduts,  un temps que el jove no s'hauria pogut permetre estar sense els seus llibres en  un moment tan delicat del curs com són els controls finals. 

Una jove recupera la seva motxilla robada a Barcelona

El cas recorda, fins a cert punt, al d'una altra jove de Barcelona, que gràcies a les xarxes socials va poder recuperar la motxilla on guardava el portàtil amb el seu Treball de Final de Grau, que li van robar del seu cotxe. «M'han robat l'ordinador amb tot el treball de fi de grau (la meva vida) a quinze dies d'entregar-lo», va escriure amb desesperació la noia. 

A més, també va confessar que no tenia cap còpia de seguretat. Poc després, i amb tot el ressò que va tenir el seu missatge a les xarxes, finalment va poder recuperar l'objecte robat gràcies a una trucada anònima.