Shakira, captada per una càmera fent una ganyota.

El refugi de Shakira per aquesta Setmana Santa està a Catalunya

La cantant està aprofitant per fer surf en una platja catalana

Després dels darrers anys de pandèmia amb la llibertat de mobilitat reduïda, tothom està aprofitant aquests dies de vacances per dur a terme algun viatge.

Ho hem pogut comprovar a les carreteres catalanes, les quals han patit diverses retencions al llarg d'aquests dies a causa de les grans aglomeracions de vehicles. 

Qui també aprofita per descansar aquests dies tan assenyalats són els nostres famosos i Shakira n'és una d'elles. 

Com que el seu marit, el jugador del Futbol Club BarcelonaGerard Piqué, té partit de futbol just avui al Camp Nou contra el Eintrach Frankfurt, la colombiana ha pres la decisió de passar uns dies a prop del seu estimat. 

Shakira desconnecta en una platja del Baix Llobregat

Hem pogut conèixer a través del compte d'Instagram de la cantant, com ha publicat una fotografia en una platja fent un dels esports que estan més de moda: el surf.

Així, tal com ha informat 'El Nacional.cat', la de Barranquilla es troba al municipi d'Esplugues de Llobregat, al Baix Llobregat. Gaudint de les vacances.

Mitjançant la fotografia publicada, Shakira ha posat de manifest la seva devoció per al surf, encara que segons sembla no li ha fet massa bon temps:

«Vent, pluja i aigua a 14 graus. Vocació o masoquisme?», ha sentenciat.

Quasi 15 milions d'euros

Mentre que Shakira aprofita el seu temps lliure per dur a terme esports com el surf, Gerard Piqué el fa servir per invertir part del seu gran patrimoni. 

Aquest cop, el jugador blaugrana, ha decidit posar diners en un videojoc i, com no podia ser d'una altra manera, es tracta d'un joc de futbol. 

Tal com va informar 'Europa Press', el futbolista ha invertit 15 milions de dòlars, 13,7 milions d'euros, en aquest videojoc.

Es tracta d'un joc multijugador, el qual es podrà gaudir mitjançant ordinadors i consoles.

L'agència de notícies d'actualitat, va explicar en què consistirà: 

Els jugadors tindran els seus propis actius digitals, els quals els aniran guanyant a mesura que el joc vagi avançant. I a partir d'aquests, els usuaris podran comerciar mitjançant vendes o intercanvis al llarg de la partida. 

▶️ El nou negoci que acaba de comprar Gerard Piqué per gairebé 15 milions d'euros