El rei Felip VI dona negatiu en la PCR practicada aquest divendres

El monarca es va confinar recentment per haver estat en contacte amb un positiu en Covid-19

Felip VI i la reina Letícia en l'acte commemoratiu del Dia del Cooperant
Els rei Felip VI ha donat negatiu finalment en la prova de coronavirus que se li ha dit a terme aquest divendres | Cedida

El rei Felip VI s'ha sotmès aquest divendres, 27 de novembre, a una prova PCR que ha donat negatiu en Covid-19, tal com ha informat el Palau de la Zarzuela que, no obstant això, ha assenyalat que romandrà en quarantena preventiva de deu dies que va iniciar dilluns passat per tal de seguir les normes sanitàries.

El passat dilluns, 23 de novembre, la Casa del Rei va informar que el cap de l'Estat havia tingut coneixement que una persona amb la qual va mantenir contacte el dia abans, el diumenge 22, havia donat positiu per Covid-19 i que, per tant, iniciava una quarantena preventiva de 10 dies.

Així, el passat dimecres va ser la reina Letícia en solitari qui va presidir la inauguració de la Tourism Innovation Summit a la ciutat de Sevilla. Aquest divendres, en canvi, el rei Felip ha fet una intervenció telemàtica des de la seva residència en la inauguració del V Fòrum Regional de la Unió pel Mediterrani.

La primera setmana de desembre, sense actes protagonitzats pel rei

La quarantena finalitza el pròxim 3 de desembre i en l'agenda difosa per la Casa del Rei per a la setmana que ve no consten actes amb la seva presència. El dilluns, de fet, el lliurament de la 32 edició dels 'Premis Rei Jaume I' a València estarà igualment a càrrec de la reina, que després rebrà en audiència a una representació de la Policia Local de la ciutat.

El dijous, la reina Letícia inaugurarà l'exposició 'Rafael a palau. Tapissos per a Felip II' en el Palau Real i el divendres, 6 de desembre, tindrà una reunió de treball amb la Fundació de l'Espanyol Urgent.


Comentaris

envia el comentari