El rei Felip VI durant l'acte central del 'Dia de les Forces Armades 2021'

El rei Felip VI ja s'ha vacunat contra la Covid-19

El monarca va rebre el vaccí aquest dissabte a la tarda al WiZink Center de Madrid

El rei Felip VI ja s'ha vacunat. Segons ha informat la Casa del Rei, el monarca va rebre aquest dissabte a la tarda el vaccí contra la Covid-19 al WiZink Center, un dels centres de vacunació de la Comunitat de Madrid. En un comunicat, la Zarzuela ha assenyalat que el rei d'Espanya, de 53 anys, ha rebut la vacuna «en el lloc i el temps que li corresponia» segons el protocol establert per les autoritats sanitàries, ja que a la Comunitat de Madrid s'està vacunant en les darreres setmanes les persones d'entre 50 i 59 anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així mateix, el text explica que Felip VI es va desplaçar a les instal·lacions del WiZink Center una vegada finalitzades les activitats del Dia de les Forces Armades. Al centre de vacunació, Felip VI va estar acompanyat per Juan Martínez com a cap del servei mèdic de la Casa del Rei i per Antonio Zapatero com a metge. La Casa Reial no ha distribuït imatges ni ha informat sobre la vacuna que va rebre el monarca.

Pel que fa a la reina Letícia, que té 48 anys, i les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, la Casa Reial ha explicat que, igual que en el cas de Felip VI, rebran la vacuna quan ho determini la data establerta en el protocol de vacunació del Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes.

Tercer membre de la Família Reial que rep la vacuna

Felip VI és el tercer membre de la Família Reia que ha rebut la vacuna contra el coronavirus, després del rei Joan Carles i la reina Sofia. El rei emèrit, de 83 anys, va rebre el vaccí als Emirats Àrabs, on resideix des del passat mes d'agost, mentre que la seva dona, de 82 anys, va rebre la vacuna en un ambulatori del districte de Fuencarral-El Pardo, el més pròxim a la Zarzuela, fa dos mesos.

En aquest sentit, cal recordar també que les germanes del rei Felip VI, Helena i Cristina, també estant vacunades contra la Covid-19. Ho van fer durant una visita al seu pare, el rei Joan Carles, a Abu Dabi, el passat mes de febrer.