Vídeo: El Rei Melcior, viral per la seva mala llet a Terrassa

L'agressivitat amb què llançava caramels s'ha fet viral a les xarxes

Com cada any, els protagonistes de la nit més màgica de l'any, la nit de Reis, són els mateixos tres Reis d'Orient però en la Cavalcada de Terrassa, al Vallès Occidental, el Rei Melcior es va endur tot el protagonisme a causa d'un vídeo que s'ha fet viral a través de les xarxes socials.

Un Melcior emprenyat

Les cavalcades es caracteritzen per ser màgiques, divertides i estan plenes d'il·lusió sobretot per als més petits. És per això que la 'mala llet' que desprenia el Rei Melcior no va passar per alt a ningú. El conegut 'Rei blanc' s'ha dedicat a llençar els caramels, des de la seva carrossa, amb molta força com si de perdigons es tractessin. El Rei Melcior no saludava ni somreia com ho feien els altres sinó que estava enfadat.

L'actitud que va mostrar el Rei d'Orient ha rebut moltes crítiques i retrets, ja que els petits que estaven presents a la cavalcada i que esperaven il·lusionats veure als tres Reis es van trobar amb què un d'ells estava furiós i llençava caramels amb agressivitat. Per la seva part, patges reals que acompanyaven al Rei Melcior han explicat que entre els caramels que el públic assistent llençava, també hi havia pedres i altres objectes contundents motiu pel qual Melcior va respondre d'aquesta manera, segons recull 'El Periódico'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari