Surrealista moment d'una venedora de loteria catalana que volia desestressar-se

Una altra administració de la ciutat ha repartit 750.000 euros del segon premi

Administració de Lleida que ha repartit un dècim del primer premi de la Loteria del Nen, el 6 de gener de 2020
La venedora de Lleida que ha repartit un dècim del 1r premi de la Loteria del Nen se n'assabenta passejant per Barcelona | Catalunya Diari

La responsable de l'administració de loteria número 13 de Lleida, Antonia Cuesta, ha venut un dècim del primer premi del sorteig de Reis, i ha explicat que s'ha assabentat que el seu establiment l'havia repartit mentre passejava per Barcelona, ciutat on se n'havia anat «per descansar de l'estrès de les festes».

Primer i segon premi a Lleida

«Estic molt, molt contenta», ha afirmat Cuesta en declaracions a Europa Press minuts després de conèixer que el seu establiment, en el número 30 del carrer Baró de Maials, al barri de Pardinyes, ha estat un dels que ha venut el primer premi de la Loteria del Nen. «Estic a Barcelona, passejant, m'he posat sabata plana, per caminar bé, a cada sorteig estic atenta i aquesta vegada volia descansar, però es veu que no pot ser», ha dit la lotera.

Alguns veïns de la zona s'han acostat l'establiment on un treballador de la Delegació Comercial de Loteries ha pegat un cartell indicatiu de la sort del local. A més a més, una altra administració de Lleida, la número 14, del carrer Pi i Margall ha venut una sèrie del segon premi, el 21816, amb el qual ha repartit 750.000 euros. La venedora de l'establiment, Natacha Colell, que ha venut la sèrie en dècims solts, per la qual cosa aquest segon premi, segons ha assenyalat «està molt repartit».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari