ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Els reis han rebut a Ona Carbonell a la Zarzuela

La catalana s'ha convertit en l'esportista amb més medalles FINA de la natació
Carbonell ha mostrat les tres medalles aconseguides en els últims mundials de natació | Twitter (@CasaReal)

 

La nadadora catalana i guanyadora de diverses medalles durant els recents mundials de natació sincronitzada, Ona Carbonell, ha visitat aquest matí el Palau de la Zarzuela on l'han rebut els reis d'Espanya, Felip i Letícia. A la recepció reial també han assistit membres de la Federació Espanyola de Natació i patrocinadors.

 

La catalana ha aconseguit assolir l'espectacular xifra de 23 medalles mundials, convertint-se així en l'esportista amb més medalles FINA de la natació. La nadadora va aconseguir sumar aquesta xifra gràcies a les dues medalles de plata que va guanyar en 'solo' lliure i tècnic i amb el bronze que va obtenir amb 'highlight' per equips. Aquestes tres últimes medalles les ha aconseguit en el Mundial de Natació de Corea, els Mundials de Gwangju.

 

Carbonell ha estat acompanyada per la seleccionadora espanyola Mayu Fujiki i per representants de la Real Federació Espanyola de Natació | Twitter (@CasaReal)

 

Contenta per la visibilitat que està rebent la natació artística

L'esportista catalana s'ha mostrat molt contenta i agraïda, a través de les xarxes socials, pel reconeixement i la visibilitat que està rebent, actualment, la natació artística. Carbonell ha competit en tres mundials junior, quatre mundials absoluts, dos preolímpics i a l'Olimpíada de Londres 2012, on va aconseguir la medalla de plata. Amb aquest palmarès, la nadadora catalana no ha volgut pronunciar-se sobre si aquest ha estat l'últim Mundial de la seva carrera o si participarà en el pròxim que se celebrarà el 2021 a Fukuoka, al Japó.

 

 

També et pot interessar...