Gemma Nierga

Gemma Nierga s'incorpora a RNE amb un espai de converses en un cafè de Poblenou

La secció diària arrancarà l'11 de setembre amb dues figures rellevants de la política catalana de convidats

La periodista Gemma Nierga s'incorporarà a Ràdio 4 de RNE i es posarà al capdavant de la secció diària 'Un cafè d'idees amb Gemma Nierga', dins del programa 'El matí a Ràdio 4' que dirigeix Ramon Castelló.

La catalana  conversarà en directe, de dilluns a dijous a dos quarts de nou del matí, amb polítics, empresaris i científics. Les entrevistes es realitzaran en un carismàtic cafè del barri del Poblenou de Barcelona per buscar, com ha explicat RTVE en un comunicat, «un ambient càlid i de confiança». La secció arrancarà el pròxim 11 de setembre, Diada de Catalunya, i tindrà com a convidats dues figures rellevants de l'actualitat política catalana que encara no s'han anunciat.

Nierga suma més de tres dècades a televisió, premsa però sobretot ràdio, en una trajectòria que li ha brindat tres vegades Premis Ondas.  Actualment és col·laboradora del programa de Màxim Huerta 'A partir de hoy' a la 1, però ja havia treballat anteriorment a RTVE, en programes com 'El destino en tus manos' (1995) o 'Ya te vale' (2008). 

Més novetats a la graella de Ràdio 4

La incorporació de Nierga a Ràdio 4 no és l'única novetat de l'emissora en la graella de la pròxima temporada. També es veurà reforçat el programa 'En dicrete'  d'Olga Rodríguez, Gemma Esteve i Lorena Amo, que conversen sobre problemes quotidians apostant fort per la participació dels oients.

D'altra banda,  l'emissora ampliarà el programa 'Vida verda' que dirigeix Pilar Sampietro, amb un especial setmanal dedicat a l'emergència climàtica. Laura Gonzàlez, per la seva banda, es posarà al capdavant de  l'especial 'Zona Random', de dilluns a dijous. I encara queda lloc per un nou espai reservat als alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Junt amb  'El Matí de Ràdio 4', amb Ramon Castelló  al capdavant, continuaran en ona el 'Metrópoli' de Xavi Collado, 'De Boca a Orella', dirigit per Sílvia Tarragona, 'Real Politik', d'Olga Ruiz i  'Són 4 dies', l'espai de cap de setmana amenitzat per Goyo Prados

També et pot interessar...