ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

La visita dels reis a Catalunya ja té data: serà el 17 de juliol i visitaran Barcelona i Figueres

Coneixeran el Museu Dalí al matí, mentre que a la tarda es reuniran a la capital catalana amb representants dels sectors més afectats per la crisi

El rei Felip i la reina Letícia durant la seva visita a Sevilla
El rei Felip i la reina Letícia durant la seva visita a Andalusia la setmana passada.  | G3

Els reis Felip VI i Letícia visitaran Catalunya a finals de la setmana vinent i estaran a Figueres i Barcelona divendres 17 de juliol, segons ha avançat aquest dimarts el diari 'La Vanguardia'. La visita s'emmarca en la ronda que estan fent els monarques per totes les Comunitats Autònomes per reconèixer l'esforç de la ciutadania en la lluita contra el coronavirus.

La visita a Catalunya tindrà lloc l'endemà de l'acte d'homenatge oficial a les víctimes de la Covid-19 que se celebrarà a Madrid i que estarà presidit pels reis d'Espanya. Segons el citat mitjà, la gira dels monarques espanyols, que va començar a les Illes Canàries a finals de juny, finalitzarà al Principat d'Astúries a finals d'aquest mes de juliol.

Primera visita a Catalunya des del passat mes de novembre

La del pròxim 17 de juliol serà la primera visita dels reis d'Espanya a Catalunya des del passat mes de novembre. Llavors, els monarques van visitar la ciutat de Barcelona en el marc del lliurament dels premis de la Fundació Princesa de Girona.

Segons revela 'La Vanguardia', el rei Felip VI i la reina Letícia estaran a Figueres al matí, on visitaran el Museu Dalí, un dels atractius turístics més importants de l'Alt Empordà. A la tarda, els reis d'Espanya es desplaçaran a Barcelona, on mantindran una trobada amb representants dels sectors més afectats per la crisi i també visitaran algun espai monumental de la ciutat.

Aquest dimarts, a Múrcia

Els monarques espanyols han visitat aquest dimarts terres murcianes, en el marc de la seva gira per les comunitats autònomes espanyoles, acompanyats del ministre d'Agricultura, Luis Planas, i el president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras. En la seva primera aturada, Felip VI i Letícia han conegut de primera mà el treball d'una cooperativa fruitera de la localitat de Cieza.

La segona visita que han realitzat els reis d'Espanya ha estat a les instal·lacions de l'Institut Murcià d'Investigació Biosanitària (IMIB), on han conegut la quinzena de projectes que tenen en marxa contra la Covid-19 i altres malalties.


Comentaris

envia el comentari