Renfe ofereix descomptes de fins al 70% en bitllets d’AVE pel ‘Black Friday’

L’oferta està disponible des d’avui fins al 29 de novembre per alguns trajectes de llarga distància
Renfe garanteix els serveis mínims decretats per Foment per a la jornada de vaga convocada per CC.OO per al 15 de juliol
Renfe ofereix fins al 70% de descompte en trajectes d'AVE i llarga distància | Renfe
 

Aprofitant el ‘Black Friday’, moltes empreses i companyies aprofiten per fer una campanya comercial basada en els grans descomptes. Renfe ha volgut sumar-se també a aquesta iniciativa. Des d’avui, dia 27, i fins el 29 de novembre, Renfe ofereix fins al 70% de descompte per determinats trajectes d’AVE i Llarga Distància.

 

Els bitllets seran limitats

El nombre de bitllets per l’oferta seran limitats, pel qual només uns quants privilegiats podran aprofitar la iniciativa. Els viatges que es comprin durant aquests dies ofereixen trajectes durant els mesos de desembre, gener i febrer, segons han anunciat des de la companyia.

 

Aquesta promoció, sota el nom de ‘YoVoy’, té les mateixes característiques de la tarifa ‘Promo’ de Renfe. Això es tradueix en que no es permeten realitzar canvis ni anul·laments quan ja han estat adquirits. Al ser limitats, les condicions faciliten la no distribució dels trajectes amb canvi de nom o altres alteracions, i permet que més gent pugui gaudir de la promoció.

 

Algunes de les ofertes des de Barcelona inclouen bitllets d’AVE cap a Andalusia des de 35,45 €, incloent-hi Còrdova,Sevilla, Màlaga i Granada. També ofereixen trajectes de Madrid a Barcelona per 32,30 euros.

 Comentaris

envia el comentari