Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Renfe restableix el servei de tren entre Manresa i Terrassa

A primera hora, l'afluència de passatgers a l'estació de Manresa era força menor que la d'un dissabte normal | La via es reobre després del descarrilament de dimarts passat, amb un mort i 49 ferits

Imatge del tren de Rodalies que ha descarrilat
Imatge del tren de Rodalies que va descarrilar el passat dimarts a l'altura de Vacarisses i va deixar un mort i 49 ferits  | Cedida

 

El servei de tren entre Manresa i Terrassa torna a estar operatiu. El tràgic accident del passat dimarts ja és història i aquest mateix dissabte, 24 de novembre, Renfe ha optat per restablir la circulació del Rodalies entre Manresa i Terrassa. En aquesta línia, però, cal destacar que a primera hora, l'afluència de passatgers a l'estació de Manresa era força menor que la d'un dissabte normal.

La circulació, però, es normalitza dies després del tràgic descarrilament a Vacarisses a causa d’una esllavissada, que va deixar un mort —un uruguaià de 36 anys— i un total de 49 ferits.

Més precaució a la zona de l’accident

És una de les notes que deixa el descarrilament que va patir el tren a l’altura de Vacarisses, al Vallès Occidental. El tren redueix ostensiblement la velocitat quan passa pel punt on va tenir lloc l’incident de dimarts passat i això, en aquesta línia, comporta que  el temps del viatge s’hagi incrementat 15 minuts més.

En aquest mateix context, també cal destacar que  el servei a la línia R4 es dona només per una de les vies  i la companyia explica que, en un marge total de 15 dies, s’espera que ja es pugui circular amb normalitat per les dues vies.

La notícia arriba dies després d'un tràgic accident que va deixar un mort i una cinquantena de ferits. Ara, però, dies després de l'accident sembla que tot torna a la normalitat amb el restabliment de la circulació del Rodalies entre Manresa, al Bages, i Terrassa, al Vallès Occidental.