Imatge de l'atracció 'El Templo del Fuego'de PortAventura vista des de dins

Reobre una atracció de Port Aventura enmig de les crítiques: «Li falta manteniment»

La reobertura d''El templo del Fuego' ha provocat tota mena d'opinions

Si hem anat algun cop a Port Aventura o si n'hem sentit a parlar, segurament ens sonaran les atraccions més famoses del parc: el Shambala, el Dragon Khan, l'Hurakan Condor o el Furius Baco. Però, potser la següent atracció de què parlarem no és tan coneguda. 

'El Templo del Fuego' és una atracció inaugurada el 2001 de Port Aventura i, per molts, molt estimada.  Es tracta d'una atracció on cal escapar d'un temple perquè un mercenari, Pablo Pompidou, vol endur-se el seu tresor. Quan el mercenari roba el tresor s'activa un mecanisme de protecció que l'obliga a ell i a la resta a fugir de les flames del temple. 

Però, com ens podem imaginar, una atracció 'walk-through' d'aquesta mena necessita molts recursos i un bon manteniment per tirar endavant. És per aquest motiu que, aquesta última dècada, el temple només obria durant la temporada d'estiu i no sempre. A més, hi havia més aviat poques sessions. Per tant, els visitants del parc poc sovint podien visitar-lo.

'El Templo del Fuego' rep crítiques pel seu manteniment

Ara, però, sembla que volen donar-li una altra oportunitat. I és que des del compte de Port Aventura han promocionat la seva obertura. Això sí, els que millor coneixen l'atracció han deixat veure que no estan gaire contents amb aquesta reobertura.

De fet, molts s'han fixat en les condicions en què ha reobert l'atracció. I és que tots coincideixen que «li falta una mica de manteniment». No és la primera vegada que passa això amb aquesta atracció i el cert és que aquest defecte fa que l'experiència no sigui la mateixa. «Deixeu-la morir ja», deia un usuari. «La teniu tancada tot l'any i quan l'obriu no heu provat abans si funcionen les coses...».

Un usuari fins i tot va explicar que hi va haver un dia en què no va treure gens de foc, deixant així el nom de l'atracció sense sentit. «Però si ahir no va treure gens de foc... el temple de què? 10 mesos a l'any tancat i, per dos que l'obriu, funciona malament... n'hi ha per llogar-hi cadires».

Alguns sumen a aquest problema el fet que només s'obri durant dos mesos a l'any. Ja que només s'hi pot accedir durant l'estiu, s'esperaria que l'atracció estigués ben mantinguda.

D'altres, són més conciliadors, i entenen que una atracció com aquesta genera molts costos: cal pagar els actors, gasta molt de gas i, tot plegat, mantenir-la és difícil. Però, de totes maneres, veure-la en el seu estat actual «fa molta pena. Era de les meves preferides»

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!