Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Estació de servei de la companyía Repsol

Repsol tira la casa per la finestra: podries fer-te d'or en omplir-hi el teu dipòsit

Es tracta d'una promoció mai vista abans per una companyia petroliera a Espanya

La vida està cada cop més cara. Aquesta és una afirmació concisa, però verídica. En els darrers anys, arran de la pandèmia de coronavirus i també de la guerra d'Ucraïna, s'ha experimentat un augment considerable de preus.

L'alimentació, per exemple, és un dels sectors que ha pujat més de preu. La inflació dels aliments considerant bàsics està disparada. A més, hi ha altres elements molt importants que també han escalat en aquest sentit.

Un augment significatiu en el preu dels carburants ha generat preocupació i impacte a l'economia de moltes persones. Els carburants, com la gasolina i el dièsel, són elements fonamentals a la nostra societat moderna.

Tot i això, l'encariment d'aquests combustibles ha generat un impacte negatiu a la butxaca dels consumidors. Hi ha diversos factors que han contribuït a l'elevat preu dels carburants en els darrers mesos. Un és la fluctuació en els preus del petroli cru.

Com podem els consumidors suportar aquesta situació?

Aquest mercat és altament competitiu i està subjecte a factors econòmics complexos. La demanda mundial d'energia ha augmentat constantment, fet que genera una pressió més gran sobre els subministraments de petroli. A més, esdeveniments imprevistos, com l'esmentada pandèmia i conflicte bèl·lic posterior també ha influït en aquest increment.

Per aquest motiu, les grans companyies petrolieres que operen a Espanya han començat a oferir ofertes increïbles als seus clients. Entre elles hi sobresurt el descompte de diversos cèntims per litre de benzina, emprat per diverses companyies.

Tot i això, hi ha un grup en especial que ha decidit tirar la casa per la finestra. Si poses gasolina a alguna de les estacions de Repsol, podries fer-te ric; literalment.

Muntatge amb una persona posant gasolina al cotxe i un cercle amb una mà subjectant diversos bitllets d'euro
Amb els diners que pots guanyar en aquest sorteig no hauràs de preocupar-te per a res | Getty Images, Maria Sbytova

Podeu guanyar fins a un milió d'euros!

Repsol ha decidit compensar els clients d'una manera brutal. Només introduint al teu cotxe carburant d'alguna de les seves benzineres entres en un sorteig. Aquest joc atzarós pot convertir-te en milionari.

Des del divendres 14 de juliol fins al pròxim 3 de setembre, prova de gastar més de 30 euros de gasolina. Repsol compta amb més de 3.300 estacions de servei. Si pagues amb la seva aplicació de fidelització Waylet, entraràs automàticament al sorteig.

«Que bé et ve un quilet més» és el nom d'aquesta revolucionària promoció, única a Espanya. Per posar en context, aquest número és tan alt que dobla la «Grossa» de la Loteria de Nadal, de 400.000 euros el dècim.

L'afortunat ha d'estar verificat i registrat a l'app Waylet de la companyia. El sorteig es farà davant de notari i té la data fixada per a la primera setmana de setembre. A molts no els sonarà familiar aquesta aplicació, així que llançarem una mica de llum.

Muntatge amb una estació de servei de Repsol i el logo de la seva aplicació Waylett
Per a optar a aquest sorteig de la mà de Repsol has d'utilitzar l'aplicació Waylet | Europa Press

Què és Waylet?

Waylet és una aplicació llançada el 2017, de fidelització i pagament líder en mobilitat a Espanya. El 2022, l'app de Repsol va ocupar el primer lloc en descàrregues d'aplicacions a Espanya durant diverses setmanes. Actualment, ja compta amb més de 6,4 milions d'usuaris registrats.

Repostar sense haver de passar per caixa o administrar la càrrega de vehicles elèctrics són alguns dels serveis que es poden realitzar a través d'aquesta. També s'hi poden realitzar pagaments ràpids i segurs des del telèfon mòbil sense necessitat de contacte, i pagar l'estacionament regulat a més de 22 localitats.

Mitjançant aquesta aplicació, els clients de Repsol poden obtenir un descompte en forma de saldo en aquesta aplicació, que varia des de 5 a 20 cèntims d'euro per litre de combustible. També poden optar a un reemborsament del 100 % de l'import a les recàrregues de vehicles elèctrics gràcies a Waylet.