Genial resposta d’un nen català en un examen d’anglès

L’alumne ha traduït ‘began’ com «no menjar carn»

La resposta d’un nen en un examen d’anglès sorprèn i es fa viral a les xarxes socials. Qui més, qui menys ha hagut de fer proves on s’han d’escriure els verbs irregulars d’anglès i les seves traduccions. Aquest és el cas d’uns alumnes d’una escola catalana on les respostes d’un d’ells han cridat molt l’atenció de tots els internautes.

‘Began’, «no menjar carn»

La professora ha compartit a través del seu compte de Twitter la fotografia del full de l’examen del menor, tot i que les respostes són incorrectes, crida molt l’atenció per una «genialitat». Així, l’alumne devia posar el passat del verb ‘begin’, que vol dir «començar» i és ‘began’, un mot que l’ha traduït com «no menjar carn», relacionant-lo amb la paraula «vegà» que sona igual.

«Que em tradueixin el verb ‘began’ com ‘no menjar carn’, probablement és el millor que m’ha passat a la vida», ha escrit la professora. En qüestió de poques hores la piulada s’ha fet viral i en dos dies ha aconseguit més de 2.100 ‘retuits’ i 10.100 ‘m’agrada’, amb tota mena de respostes que l’animen a aprovar-lo per l’ocurrència.

També et pot interessar...


Comentaris
Guillermina
Buaah, que mono, quin fart de riure

envia el comentari