L'Exèrcit remodela la caserna de El Bruc per allotjar nous alts càrrecs

El passat 1 de gener es va crear el Regiment d'Infanteria 'Barcelona' núm. 63, que s'allotjarà a l'edifici de la ciutat comtal

La creació d'un nou regiment militar d'Infanteria a Catalunya, amb data de naixement l'1 de gener, ha provocat la necessitat d'una reforma a l'edifici de El Bruc, a l'avinguda Diagonal. Es tracta, doncs, del segons regiment de l'Exèrcit de Terra al territori, conjuntament amb el d'Infanteria 'Arapiles' núm. 62. Aquest darrer té la seva base a Sant Climent Sescebes (Girona), però el nounat regiment 'Barcelona' núm. 63 serà dirigit des de la caserna de El Bruc. Per poder acollir els militars, s'han encarregat les tasques de reforma a una empresa privada.

Abans era un bar; ara seran oficines

L'objectiu d'aquestes obres és bàsicament condicionar de l'edifici per poder-hi habilitar oficines d'alts càrrecs, ja que el canvi de regiment implica la necessitat de la presència d'un coronel. De El Bruc se n'ha parlat molt durant aquests darrers mesos a causa de les manifestacions convocades davant l'entrada perquè s'hi van allotjar nombrosos antiavalots de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. En l'espai en què es pretén fer la reforma, precisament, va ser on es van destinar els agents esmentats.

Antigament era un bar que estava situat a la planta baixa de l'edifici militar de dues plantes però ja fa anys que no té una funció lúdica. De fet, a banda d'allotjaments provisionals, s'utilitza com a vestuari. Ara, es transformarà en la seu de la plana major del nou Regiment d'Infanteria 'Barcelona' núm. 63.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari