Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cambrer posant vi en una copa

El restaurant La Boscana de Bellvís és escollit el més romàntic de Catalunya

Trip Advisor elabora un rànquing a través de les opinions dels seus usuaris on el restaurant que regenta Joël Castanyé és el primer català i el tercer del conjunt de l’Estat espanyol

La Boscana
Imatge de la Boscana de Bellvís | La Boscana

 

El restaurant La Boscana, de Bellvís, amb una estrella Michelin, ha estat escollit el millor restaurant romàntic de Catalunya  ‒i tercer de l'Estat espanyol, després del Orobianco (Calpe, Alacant) i Universo Santi (Xerès)‒ pels usuaris del portal Trip Advisor, referent mundial sobre restaurants i viatges, on els usuaris fan arribar les seves opinions.

En el cas de La Boscana,  la pràctica totalitat dels comentaris i valoracions que ha rebut a través de la pàgina de Trip Advisor han qualificat la seva experiència gastronòmica com a excel·lent, i ha estat aquesta valoració la que l'ha dut a ser considerat un restaurant romàntic d'altíssim nivell (https://www.tripadvisor.es/Restaurant_Review-g8528628-d7820462-Reviews-La_Boscana-Bellvis_Province_of_Lleida_Catalonia.html).

[predef]lleida-whatsapp-198[/predef]

Un equip humà extraordinari

«La cuina i un espai idíl·lic, a més d'un servei que presta tota l'atenció als comensals, hauran contribuït a aquest reconeixement, que ens satisfà enormement i ens esperona a continuar treballant en aquesta línia. Tenim un equip humà extraordinari i això ens ajuda i molt per intentar ser mereixedors d'aquest tipus de reconeixements», assenyala Joël Castanyé, xef i propietari de La Boscana.

Aquest reconeixement dels usuaris de Trip Advisor arriba dies després que un altre web de referència, com és El Tenedor, en la llista dels 100 Millors Restaurants d'Espanya del 2018, atorgués a La Boscana el lloc 16è (https://blog.thefork.com/es/los-100-mejores-restaurantes-de-2018/).

La Boscana de Bellvís obté una estrella Michelin | ACN - Fotografia: La Boscana

 

Una estrella Michelin

El restaurant La Boscana de Bellvís, al Pla d'Urgell, va aconseguir l'any 2016 la seva primera estrella Michelin, en una gala on la cuina catalana va sumar set noves distincions. La Guia Michelin 2017 distingeix en total 203 restaurants, dels quals 166 amb una estrella, 28 amb dues estrelles i 9 amb tres estrelles. Només conèixer la notícia, tot l'equip de l'establiment i la família Castanyé i Daniel van mostrar una fusió d'alegria, emoció i entusiasme. «No tenim paraules per expressar com ens sentim després d'haver rebut la primera estrella Michelin», van explicar en el seu moment.

En aquella edició, a la resta de Catalunya, el restaurant Lasarte, l'aposta gastronòmica a Barcelona de Martín Berasategui i capitanejat als fogons pel xef italià Paolo Casagrande, va aconseguir la tercera estrella Michelin. A més, també la van aconseguir per primer cop Céleri i Xerta de Barcelona, Ca l'Arpa de Banyoles (que torna a la llista), La Boscana de Bellvía s (Pla d'Urgell) i l'Antic Molí d'Ulldecona (Montsià).  La cuina catalana sobrepassa fronteres i el xef Sergi Arola també va obtenir un 'macaró' amb el seu nou establiment a Sintra (Portugal). En total, doncs, la cuina catalana va sumar en aquella edició de la guia fins a set nou reconeixements.