El restaurant de Messi tanca les portes definitivament

El davanter del Barcelona ha decidit retirar-se temporalment del món de la restauració
Bellavista Jardín Norte
El restaurant de Messi tancarà les portes definitivament   | Facebook (Bellavista Jardín Norte)

Leo Messi ha tancat el què quedava del seu restaurant Bellavista del Jardín del Norte i ha decidit, de moment, sortir del negoci de la restauració. El davanter del Barcelona i el Grupo Iglesias, socis en el negoci, han posat el local al mercat. Segons informen fonts del sector immobiliari a 'Crónica Global' el jugador i el grup argentí ofereixen el traspàs del negoci per un milió d'euros, una quantitat mensual fixa més un percentatge de facturació, també mensual. 

 

De moment, els gestors anuncien que encara no hi ha cap inversor interessat, ja que el total de la suma a la qual ascendeix el traspàs del negoci s'apropa al milió d'entrada més, aproximadament, uns 20.000 euros al mes. Un preu de sortida que els gestors consideren «massa car, ja que el local està situat en un carrer peatonal, sí, però no aconseguirà la caixa necessària per cobrir la inversió», alerten les mateixes veus al mitjà.

 

Només esdeveniments privats i càtering

 

Bellavista del Jardín Norte deixarà d'estar vinculat als socis tan bon punt aparegui un inversor. La liquidació del negoci passa només vuit mesos després que el bufet tanqués al públic després de dos anys en operació. Recordem que, malgrat la seva popularitat, el restaurant va decidir tancar al públic i dedicar-se només a esdeveniments privats i càtering. Les fonts insisteixen al mitjà que l'elevat lloguer del local, la mala planificació i l'excessiva inversió poden haver sigut les causes de la frustració del local del futbolista i el Grupo Iglesias.

 

Messi restaurant
Des de fa vuit mesos el restaurant només es dedicava a fer esdeveniments privats   | Facebook (Bellavista Jardín Norte)

 

El futbolista no deixarà el món de la restauració

 

La punxada del grup de rebosteria internacional argentí al centre de Barcelona posa una fi, temporal, a l'aventura de Messi en el món de la restauració. La família del davanter està preparant l'obertura d'un bufet de 1.000 m2 amb capacitat de fins a 100 persones en l'encreuament entre el passeig Marítim de Castelldefels i el carrer 3. Un espai que ja compta amb llicència d'obres i a l'espera que els treballs acabin a finals d'aquest any. Així doncs el jugador i la seva família tornaran a provar sort en el món de la rebosteria, tot i que en aquesta ocasió no ho faran acompanyats del Grupo Iglesias.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari