Santi Cañizares creu que el fet que segueixi Robert Moreno fa pensar que la situació de Luis Enrique sigui reversible

Cañizares: «Que segueixi Robert Moreno fa pensar que la situació de Luis Enrique és reversible»

L'exporter ha opinat sobre la decisió d'apostar per Robert Moreno com a nou entrenador de la Selecció Espanyola

«Jo sí que penso que, potser, el fet que segueixi Robert Moreno fa pensar que la situació de Luis Enrique sigui reversible». Aquestes són les paraules de Santi Cañizares, qui durant un programa de 'Cadena SER' ha analitzat, juntament amb altres experts, la situació de la Selecció Espanyola, així com la decisió de Luis Rubiales d'apostar per Robert Moreno com a nou seleccionador.

Segons l'exporter, que el substitut de Luis Enrique sigui el seu segon entrenador pot significar que la situació familiar de l'asturià és «reversible», cosa que faria possible que tornés a la banqueta si es calmen els problemes: «El fet que estigui Robert Moreno fa que la tornada de Luis Enrique sigui possible», ha apuntat. 

«Robert Moreno no té experiència»

Cañizares també ha afirmat que, des del seu punt de vista, aquest canvi de seleccionador pot suposar un risc per la Selecció: «És una decisió difícil per la Federació. Primer per inesperada, amb un entrenador que acaba d'arribar, un projecte per davant i les maneres en què se n'ha hagut d'anar. Robert Moreno pot ser una sorpresa però no té experiència. No és una opinió, és una realitat», admetia.

El comentarista Marcos López traslladava el problema als jugadors, plantejant si aquest canvi inesperat podria afectar el seu rendiment: «La Federació ho ha fet bé perquè ho ha gestionat de la manera més ràpida possible. Té dos mesos per crear la seva primera llista i preparar els partits. Crec que el problema no està en el seleccionat, sinó en els jugadors. Estan els jugadors preparats?», es preguntava.

«El gran problema el tindrà en el Mundial»

«És més difícil ser primer entrenador que segon, i ho haurà de demostrar la seva vàlua. El gran problema no el tindrà en la classificació, sinó en el Mundial», apuntava Cañizares. D'altra banda, Gallego ha explicat que «és una decisió bastant arriscada i fins a cert punt incomprensible», mentre que Antonio Romero dipositava confiança en el nou seleccionador: «Per coneixements, crec que Robert Moreno té la capacitat de fer un bon paper com a responsable màxim de la Selecció», defensava.

També et pot interessar...