AAA

Vall d'Hebron impulsa una campanya per recaptar fons i investigar el càncer de les dones

Sota el nom 'Somni de Colors', la iniciativa s'articula en la venda de mocadors solidaris, els quals es poden aconseguir a les botigues de l'empresa Natura

Meravellosa iniciativa la que han engegat des de l'Hospital Vall d'Hebron amb l'objectiu de recaptar fons per a una causa solidària. Sota el nom 'Somni de Colors', la campanya impulsada per l'hospital barceloní pretén investigar amb profunditat el càncer de dona i millorar la qualitat de vida de totes aquelles que, malauradament, en pateixen o n'han patit algun cop a la vida.

Els diners recaptats serviran per a finançar dues beques

Per aquest motiu, tots els diners que es recaptin aniran destinats a finançar una beca que «ajudi a estudiar la creació i desenvolupament de grups de suport i gestió emocional» per a les pacients amb càncer, tal com s'explica al web de la campanya. L'objectiu no és altre que  reduir l'estrès així com l'angoixa que causa la incertesa del tractament i del procés de la malaltia en els pacients.

Però no només això. Amb els fons que s'aconsegueixin, també està previst concedir una beca a algun jove investigador que formarà part del grup d'investigació de la Vall d'Hebron i s'encarregarà de desenvolupar un projecte biomèdic en relació a la temàtica central de la iniciativa.

I és que, segons paraules del mateix hospital, «el nostre somni és deixar de banda la por i lluitar contra el càncer de la dona».

Es pot adquirir a les botigues Natura

mocador solidari
El mocador solidari es pot adquirir per un preu de 15 € | CatalunyaDiari.cat

 

Amb la pretensió que el mocador solidari es converteixi en un «símbol de la lluita i l'esperit de superació» tant de les dones malaltes com de tots aquells que es vulguin solidaritzar amb elles, el centre els ha posat a la venda a les botigues Natura i Natura en línia, ja que empresa també ha volgut col·laborar amb la causa.

Així les coses, els 15 euros que val el mocador es destinen íntegrament a la lluita contra la malaltia, tot i que també hi ha disponible una pàgina web que permet abonar directament la quantitat que ens apeteixi.

 

Una pàgina web i un teaser especials per l'ocasió

La campanya va donar el tret de sortida el passat 7 de juny, i enguany compta amb unes ambaixadores tan generoses com la mateixa causa. Elles són Clàudia Valsells —la qual ha estat l'encarregada de dissenyar el mocador solidari—, Judit Mascó, Vanesa Lorenzo i Ona Carbonell.

A més a més, l'hospital ha llançat un web especial per a l'ocasió, la pàgina 'www.somnisdecolors.com', i també té visibilitat a xarxes socials, comptant amb un Facebook, Twitter i Instagram propis.

Per acabar, també han creat un teaser d'allò més emotiu, que serveix per acabar d'arrodonir la iniciativa i que mostrem a continuació:

També et pot interessar...

  • Catalunya, a la cua en satisfacció dels ciutadans amb els seus centres de salut, segons la OCU.
  • Bellvitge implanta per primera vegada un cor artificial total.