Imatge del Frankurt Pedralbes, situat a Barcelona

Un històric i conegut restaurant català anuncia el seu tancament sobtat: «Un drama»

El restaurant va abaixar la persiana al passat dilluns

Frankfurt Pedralbes, el mític local català, ha abaixat les seves persianes aquest dilluns per primera vegada. Tal com informa un cartell penjat en l'entrada de l'establiment, el tancament s'ha produït per un problema de subministrament. 

Encara no se sap la data de reobertura, però el propietari confia que l'aturada durarà pocs dies. El restaurant romandrà tancat fins que es pugui assegurar la qualitat i la quantitat habitual de producte.

Casa Vallès, l'empresa que gestiona el local, ha hagut de tancar tots els establiments de la franquícia. En total en són 7 i estan repartits per Barcelona, Terrassa, que és el lloc on es va fundar la casa, i Badalona.

Imatge del Frankurt Pedralbes
El famós local ha hagut de tancar temporalment.   | casavalles.es

L'arrel del tancament: Una jubilació

Segons ha explicat el propietari, Manel Vallès, a Catalunya Ràdio, el problema va sorgir quan l'amo de la fàbrica, que els hi havia estat subministrant els productes els últims 15 anys, es va jubilar i va vendre-la. El desenteniment entre Casa Vallès i el nou propietari ha sigut el que ha posat fi al seu contracte.

«Amb el nou propietari les coses no van anar com havien d'anar. Em va proposar signar un contracte determinat que jo no podia acceptar i em va dir que o signava o em tallava el subministrament», declarava Vallès.

Malgrat aquest inconvenient, el propietari de Casa Vallès ja s'ha posat en contacte amb dos proveïdors i estan estudiant si podran oferir els mateixos productes. «És molta feina, és un producte que s'ha de fer ben fet i no volem donar una cosa que no és», ha finalitzat.

A part d'abaixar les persianes dels seus locals, la seva tenda online també ha hagut de parar temporalment les vendes i ho han deixat ben clar en un missatge: «Per causes alienes a Vallès Autentic S.L. ens hem vist afectats per un tall de subministrament de matèria primària. Aquest tall de subministrament ens condiciona no poder servir els nostres productes durant uns dies, fins que estigui normalitzat. Una vegada normalitzat, tornarem a activar l'opció de compra en els nostres productes»

«Fa tants anys que existim que la gent ens troba a faltar»

El tancament temporal de Frankfurt Pedralbes ha preocupat als seus clients més habituals i les xarxes socials s'han omplert de missatges:

Casa Vallès es va fundar el 1960 a Terrassa i va obrir el primer Frankfurt de Catalunya. Avui dia fabrica els seus propis productes i els seus locals són populars arreu del territori.

Per això el tancament de l'establiment ha causat tanta preocupació entre els usuaris. Malgrat això, Casa Vallès està posant tots els seus esforços per arreglar-ho, per tant aviat podrem tornar a gaudir de l'històric Frankfurt de Pedralbes.