El Barça i el Madrid empaten en un Clàssic marcat pels aldarulls

FC Barcelona i el Reial Madrid han acabat de jugar el Clàssic més reivindicatiu de la temporada

El Camp nou amb la senyera i la bandera blaugrana a les grades
El Clàssic ha finalitzat amb un resultat de Barça 0 - 0 Reial Madrid | Twitter

El Clàssic ha acabat sense que el Barça o el Reial Madrid anotessin cap gol. Tanmateix, Barcelona ha estat el centre de totes les mirades arran de les mobilitzacions convocades per Tsunami Democràtic i les accions dutes a terme pels manifestants al voltant del Camp Nou.

FC Barcelona 0 - 0 Reial Madrid

Milers de manifestants s'han reunit al Camp Nou, convocats per Tsunami Democràtic per demanar la independència i la llibertat als líders independentistes empresonats, sota el lema 'Spain, sit and talk' creat amb unes pancartes que els assistents han entrat al partit, després que l'organització hagi estat tot el dia donant instruccions de cara a les accions convocades per aquest dimecres.

Mentre als carrers del voltant del Camp Nou els manifestants i els Mossos d'Esquadra han estat protagonistes de diverses baralles i càrregues, mentre que un home hauria intentat atropellar persones concentrades. A dins del terreny de joc, part dels assistents han llençat pilotes de color groc entre crits de «Llibertat» provocant que els jugadors haguessin de parar de jugar uns minuts.

Finalment, entre pluja de pilotes i crits, els jugadors del FC Barcelona i del Reial Madrid han acabat de jugar el Clàssic més reivindicatiu de la temporada, amb un resultat de 0-0, els responsables del Camp Nou han demanat als assistents que marxessin per la sortida Nord i evitessin la zona de Travessera de les Corts, ja que és on s'han concentrat més les baralles.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari