Luis Enrique i la seva famíliasegueixen rebent l'afecte dels seus companys de professió

La retirada de Luis Enrique causa una onada de missatges d'ànim i suport

El tècnic ha decidit abandonar la seva tasca com a entrenador de la selecció espanyola per problemes familiars

Des que l’entrenador de la selecció espanyola Luis Enrique decidís fer pública la decisió d’abandonar el seu càrrec com a seleccionador nacional per problemes familiars, els missatges de suport de tot el món del futbol no s’han fet esperar.

 

Els jugadors que han compartit competicions i entrenaments amb ell han volgut enviar-li missatges de força i ànims després de la dura decisió que ha pres  d’abandonar la seva tasca com a entrenador de la selecció per estar més a prop de la seva filla, que pateix una malaltia.  Un dels grans exjugadors del Barça, Carles Puyol, li enviava molta força amb una nostàlgica fotografia d’anys enrere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mucha fuerza, Germà Te quiero.

Una publicación compartida de Carles Puyol (@carles5puyol) el

 

 

L’afecte que ha aconseguit tots aquests anys de tasca esportiva Luis Enrique no ha calat només en els jugadors a qui ha entrenat, sinó també en diferents clubs de futbol com l’Sporting de Gijón, el Villarreal CF i el FC Barcelona, que s’han volgut sumar als missatges de suport que està rebent per part de tota la societat.

 

Sens dubte, la feina realitzada per Luis Enrique i el seu caràcter ha deixat una empremta en el món de l’esport, i s'ha convertit en un home respectat i estimat per tots i en un gran professional del futbol que ha aconseguit grans fites.

 

També et pot interessar...