Robert Moreno, el català que substituirà Luis Enrique a la selecció espanyola

Així ho ha anunciat el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales

Robert Moreno substitueix Luís Enrique a la Selecció espanyola
Robert Moreno substitueix Luis Enrique a la Selecció espanyola | EFE

La decisió de Luis Enrique de deixar la Selecció espanyola a causa dels greus problemes familiars que està patint ha provocat que s’hagi d’escollir un nou entrenador. Així doncs, el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luís Rubiales, ha dut a terme una roda de premsa on ha anunciat que el substitut de l’asturià serà el català Robert Moreno.

Robert Moreno substitueix Luis Enrique

Des del passat mes de març, Luis Enrique no podia exercir amb normalitat les seves funcions com a seleccionador per un problema familiar que estaria relacionat amb una greu malaltia que patiria una de les seves filles. Ara, finalment, ha decidit deixar el càrrec. Robert Moreno es consolida així com el nou entrenador de la Selecció espanyola, ocupant el lloc que fins ara corresponia a l’exblaugrana.

Luis Rubiales ha declarat durant la roda de premsa: «Coneixem i sabem sobre la preparació de Robert. Creiem que és la millor opció. I hem aconseguit que tots se sentin identificats amb l’equip de treball». A més, ha afegit: «Robert ha estat l’única possibilitat que ens hem plantejat. Fa un any vam començar un projecte esportiu que funciona perfectament i volíem que continués. Si firmàvem un altre seleccionador, el projecte canviava». L’única opció que tenien tot i que hi ha sectors que critiquen la manca d’experiència de Moreno al primer nivell com a entrenador.

Mentre que per la seva part, Robert Moreno, qui serà el setè entrenador català de la Selecció espanyola, ha donat les gràcies per la confiança dipositada en ell i ha afirmat que «avui és un dia agredolç»: «En els nou anys que portem amb Luis Enrique, crec que tot l’'staf' hem après dels seus valors més enllà del futbol. Estic molt influenciat per la seva forma de treballar i ho tindré molt present. Intentarem fer-ho el millor possible».  Així, ha assegurat que «no pot garantir guanyat, però sí que ho donaran tot», a més, compta amb el suport del mateix Luis Enrique.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari