El PSC de Torredembarra es reuneix amb el subdelegat espanyol pel problema de la rotonda a l'AP-7

El PSC de Torredembarra es reuneix amb el subdelegat espanyol pel problema de la rotonda a l'AP-7

Li han traslladat les queixes de nombrosos torrencs pels problemes de mobilitat interna que ha provocat

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Torredembarra, Vale Pino, i el regidor socialista José Garcia s’han reunit aquest dilluns, 17 de juny, amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, i amb un responsable del Ministeri de Foment per tractar la problemàtica que Torredembarra viu amb la rotonda d’accés a l’autopista AP-7.

Vale Pino ha explicat que aquesta reunió tenia com a objecte «traslladar als responsables de Foment els inconvenients que es viuen a Torredembarra arran de la instal·lació de les barreres de formigó que va instal·lar el Ministeri de Foment». El portaveu socialista ha afegit que han traslladat a Joan Sabaté «les queixes de nombrosos torrencs i torrenques pels problemes de mobilitat interna que aquesta mesura ha provocat al municipi», i ha posat per exemple l’augment de la circulació per la trama urbana de Torredembarra.

Segons ha explicat el portaveu del PSC, «hem plantejat a Foment que estudiï la posada en servei de mesures alternatives per solucionar els inconvenients que l’escapçament de part de la rotonda han provocat».

El PSC farà una «oposició ferma però al govern municipal independentista, però lleial amb Torredembarra»

Vale Pino ha remarcat que «els socialistes som un partit responsable i de Govern, estiguem o no a l’oposició. En conseqüència, seguirem defensant en positiu els interessos de Torredembarra anant on faci falta per traslladar les reivindicacions del poble». Finalment, Pino ha reiterat que el PSC farà una «oposició ferma però al govern municipal independentista, però lleial amb Torredembarra». 

«No hem vingut a barallar-nos amb ningú sinó a donar estabilitat i facilitar el progrés del poble. Estem segurs que aquesta aposta i convicció sòlides, que ja va ser avalada pels torrencs i torrenques amb l’augment en vots i regidors que ha experimentat el PSC en aquestes eleccions, cristal·litzarà de forma definitiva a les urnes d’aquí a quatre anys. No ens apartarem d’aquest camí», ha conclòs. 

També et pot interessar