El CF Reus goleja el Peralada en el segon partit de pretemporada

Lekic va marcar a la primera part pels roig-i-negre i Juan Domínguez, Shaq Moore i Alfred Planas ho van fer a la segona

Mikel Villanueva ha debutat en el partit de pretemporada contra el CF Peralada
Mikel Villanueva ha debutat en el partit de pretemporada contra el CF Peralada | CF REus

El CF Reus ha aconseguit la primera victòria de la pretemporada. Després de l'empat contra el filial de l'Espanyol, els roig-i-negre van vèncer per 0 a 4 el CF Peralada, filial del Girona FC.  Lekic ha transformat en gol el domini reusenc a la primera part i, a la segona, Juan Domínguez, Shaq Moore i Alfred Planas han anotat les dianes per donar el primer triomf de l'estiu al CF Reus. A més, ha debutat com a titular el nou jugador roig-i-negre Mikel Villanueva.

El CF Reus domina la primera part, però no marca fins al final

El conjunt de Xavi Bartolo ha estat clar dominador dels primers 45 minuts del partit, encara que el Peralada ha tingut les seves opcions jugant al contraatac, però han estat molt ben resoltes pel porter Edgar Badia. Així doncs, ben aviat ha arribat la primera ocasió del CF Reus dels peus d'Ángel Bastos.

Amb el 0-0 en el marcador durant gairebé tota la primera meitat, els roig-i-negre han buscat el gol per posar-se davant el marcador. Fran Carbia ho ha intentat en dues ocasions. Primer empalmant una centrada de Guerrero i , després, en una oportunitat més perillosa que ha aturat el porter del Peralada, ha tingut dues grans opcions per a marcar.

La recompensa, després d'intentar-ho, l'ha obtingut el davanter Dejan Lekic al minut 44, quan ha enviat al fons de la xarxa un excel·lent xut des de la frontal de l'àrea.

Miguel Linares ha tingut diverses opcions de marcar en el partit
Miguel Linares ha tingut diverses opcions de marcar en el partit | CF Reus

Tres gols roig-i-negre en la segona part contra el Peralada

A la represa del partit, els reusencs han continuat amb el protagonisme amb el partit i ha estat Jordi Oribe, qui per dues vegades seguides ha tingut l'oportunitat d'ampliar el marcador. Finalment, ha estat Juan Domínguez qui en el 58 ha posat el 0 a 2 en el marcador, després d'una jugada de córner.

En una pretemporada en què tothom vol guanyar-se un lloc a l'onze titular, els reusencs han jugat al 100% durant tot el partit. Miguel Linares i Martí Vilà han tingut a les seves botes l'opció de fer el tercer, però el porter del Peralada ho ha evitat. Al minut 78 arribaria el tercer, obra de Shaq Moore, que ha rematat una pilota morta dins l'àrea.

En els darrers instants de partit, ha estat Alfred Planas qui ha posat el 0 a 4 definitiu al minut 89, després d'aprofitar un refús del porter en una aturada d'un xut d'Oribe.