Fotomuntatge d'un pare canviant el bolquer a un nadó i la queixa d´uns veïns de Sants, Barcelona

La ridícula queixa d'uns veïns d'un pis de Barcelona pels plors d'un bebè

Els pares del nen no donen crèdit pel que ha passat

Fet totalment insòlit a Catalunya. Ja se sap que sovint la convivència és molt complicada. Encara més en un bloc on viuen diversos veïns. Si no que els ho diguin als personatges de la mítica sèrie 'Aquí no hay quien viva' d'Antena 3. Encara que el que us explicarem és totalment verídic.

Una família de Barcelona s'ha vist obligada a denunciar públicament els seus veïns per queixar-se dels plors del seu nadó. Que estrany que un bebè plori, oi? Increïble. Ester Artajo, mare de la criatura, ha decidit fer públic un escrit de part dels seus veïns.

És cert que un bon descans és essencial per fer front al nostre dia a dia. I és molt entenedor que uns veïns es queixin per una festa a altes hores de la matinada, per posar la música a tot volum o per discutir a veus, però quina culpa té un nadó acabat de néixer a l'hora de posar-se a plorar?

«Estem molt molestos amb els plors del nadó»

Doncs bé, Ester Artajo i el seu company, s'han aixecat aquest matí amb un paper penjat a la porta de casa que començava amb el següent text: «Estimats veïns del primer del nadó. Estem molt molestos amb els plors del nadó. Fa més de mig any que aguantem sense treva els plors».

I continua: «Últimament, fa temps que crida a pulmó tant de dia com sobretot de nit. Ens agradaria que féssiu alguna cosa sobre això. Volem descans a les nits i des de fa molt de temps que no podem descansar».

«No creiem normal que un bebè estigui a la nit més de 15-20 minuts plorant de seguit i ho faci fins a tres i quatre vegades per nit. Esperem que trobeu una solució per poder tenir un descans tant vosaltres com tots els altres veïns», conclou la queixa dels inquilins de l'immoble. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La queixa s'ha fet viral a les xarxes

Ester, la mare del nen, ha estat la persona que ha decidit fer pública la carta a través de Twitter. D'aquesta manera, la mare posa sobre taula la poca empatia per part dels seus veïns i denuncia els fets. Arran d'això, la crítica s'ha viralitzat i molts usuaris han mostrat suport a la família.

«No soc activa a Twitter o com ara s'anomeni, però vull fer ressò: El que ens hem trobat penjat aquest matí a la porta de casa, el meu company i jo, fa èmfasi de l'egoisme recalcitrant, la manca de tolerància i d'empatia, que existeix en aquesta societat en què vivim», ha sentenciat.