Presencias extrañas: 5 rituales de limpieza para una casa embrujada

Com desfer-se de les males energies i presències estranyes

Els mètodes més efectius per aconseguir purificar casa teva

Al món, una gran part de les cases consten de vibracions  que causen l'atracció de presències estranyes, potser d'individus que van perdre la vida a prop d'aquell lloc o d'avantpassats que ja no hi són.

Normalment parlem de cases embruixades quan en un habitatge s'hi produeixen activitats paranormals, com ara canvis sobtats de temperatura, sorolls que no es poden explicar, objectes que es belluguen sols o 'poltergeists', entre altres. Per avançat, no tothom és capaç de detectar si una casa està embruixada:  únicament els individus que tenen un sisè sentit o un do concret ho poden descobrir fàcilment.

Penses que actualment  resideixes en una casa que està embruixada i tens ganes de fer-ne fora les presències estranyes? Tot seguit, parlarem dels rituals més coneguts per netejar les cases embruixades de les presències no desitjades.

Els cinc millors rituals per netejar les cases embruixades

Per tal d'allunyar-nos dels fantasmes, es poden fer servir tècniques diferents. N'hi ha que es relacionen amb la màgia blanca més convencional, i d'altres estan vinculades amb creences de tipus religiós, com per exemple el cristianisme.

Tot seguit, enumerem diverses de les formes més recurrents que hi ha per tal de netejar les cases embruixades  de les presències estranyes.

1. Mantres o oracions 

Siguin quines siguin les creences que tinguis, alguns mantres, oracions o crides sagrades contribuiran a netejar la teva casa embruixada. Un exemple d'això seria que, per a les persones cristianes, existeixen oracions que es dediquen a Sant Miquel, i la tradició ens explica que ell va ser l'arcàngel que es va encarregar d'expulsar cap a l'infern el dimoni.

2. Ajudar-se d'un crucifix i d'encens 

L'encens et pot ajudar a fer un ritual purificador a casa teva. Posa'n a cremar i, tot seguit, agafa una creu entre les mans i demana que les presències estranyes marxin ben lluny. Et caldrà una bona concentració, i podria ser que el contacte trigués una bona estona a materialitzar-se. Hi ha moltes ocasions en les quals, si el fantasma hi és i t'origina molèsties, és perquè no es troba a gust amb la teva presència. Per tant, no serà una tasca gens fàcil.

Presencias extrañas: 5 rituales de limpieza para una casa embrujada
L'encens et pot ajudar a fer un ritual purificador a casa teva | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

3. La visualització

Dirigeix-te a l'estança de l'habitatge on sentis que es concentren més les presències estranyes. Al seu centre, imagina que hi ha una columna de llum de dimensions molt importants i demana als teus guies espirituals, àngels de la guarda o a algun altre esperit protector que guiïn els ens perduts que es troben a casa teva.

Quan això es produeixi sentiràs una mena de lleugeresa, i en el moment en què s'hagi acabat la incidència del ritual podràs observar que la columna de llum s'esvaeix.

4. Portes obertes i plantes màgiques 

Les cultures disposen de plantes màgiques pròpies, que ajuden a la purificació energètica i a la neteja dels espais vitals. Alguns exemples d'això serien que els cristians sovint recorren a l'encens, que els africans fan servir la sang de drago i que els americans se serveixen de la sàlvia seca. 

Sigui quina sigui la resina o la planta que es fa servir, idealment s'hauria de cremar mentre romanen obertes totes les finestres i les portes de la casa, cap enfora, per tal d'expulsar les energies negatives i que retornin cap a la natura. Igualment, si pots, recorda passar les plantes màgiques pels diferents racons de la casa sense deixar-te'n cap. 

De la mateixa manera, vigila molt a l'hora d'acostar-te als llençols, a les cortines o a les altres parts de la casa que es puguin inflamar amb facilitat.

5. La sal

Des de sempre, la sal ha disposat d'una força espiritual i màgica molt gran, i és possible fer-la servir per a mantenir ben allunyades les presències estranyes. De preferència, hauríem de recórrer a sal que sigui natural i no estigui refinada, i n'hauríem de posar una mica a cada racó de les habitacions. S'aconsella fer servir sal gruixuda, perquè és més fàcil de recollir després i té un poder d'absorció més important pel que fa a les vibracions negatives.

La sal, de fet, té la propietat de carregar-se d'energia ben de pressa i, per aquest motiu, caldrà reemplaçar-la més d'un cop durant la setmana si realment tenim ganes de netejar a fons la nostra casa encantada. És recomanable desfer-nos-en llençant-la dins d'un corrent d'aigua, com ara un torrent o un riu, i aleshores caldrà que donem les gràcies a la mare natura per l'ajuda que ens ha proporcionat. Igualment, hi ha la possibilitat de posar una mica de sal a l'aigua que emprarem per a fregar el terra de casa nostra: aleshores, quedarà protegida i neta.

També pots afegir algun oli essencial a la sal que col·loquis als racons de les habitacions o que facis servir a l'aigua per tal de netejar el terra. Per exemple, pots recórrer a l'oli essencial d'angèlica, d'alfàbrega exòtica, de citronella, d'eucaliptus...

Presencias extrañas: 5 rituales de limpieza para una casa embrujada
Des de sempre, la sal ha disposat d'una força espiritual i màgica molt gran, i ens pot ajudar a netejar casa nostra de presències estranyes  | HOROSCOPOMAGICO.COM
 

Els millors cinc consells per a la neteja d'una casa embruixada 

1. La intenció i la mentalitat que tinguis a l'hora de netejar la casa són molt rellevants. Grava't al cap que estàs fent que casa teva quedi neta de vida i, com més alta sigui la teva concentració i motivació, més efectes tindran els rituals de neteja sobre les energies que tinguis a la teva llar.

2. Per prevenir, pots procedir a la crema de plantes màgiques o d'encens, també si ja t'has desfet de les presències estranyes que et molestaven. D'aquesta manera, no en tornaran a entrar de noves. 

3. En algunes ocasions, les presències estranyes queden aferrades a objectes concrets. Per aquesta raó, també és interessant que habitualment netegis casa teva i que et desprenguis de les coses que no et calen. Continues en possessió de quincalla o de figures molt antigues, que potser ja veies de petit o petita a casa els avis? Potser és el moment que te'n desfacis. Els artefactes antics, tal com és lògic, posseeixen una càrrega energètica més, i si se'ls vincula amb moments vitals complicats dels seus amos, seria millor que estiguessin lluny de nosaltres.

4. De la mateixa manera, pots optar per moure de lloc per complet els mobles i dotar de dinamisme les habitacions per tal d'acabar amb els grups energètics que queden acumulats als racons, per sota dels mobles, etc. Així, a més, contribuiràs a fer que l'habitació torni a tenir més fluïdesa o espai. Dona ales a la teva creativitat: pots retirar les cadires i la taula que solen obstaculitzar el pas, posar el sofà al costat d'una paret i no al bell mig de l'estança, prescindir dels racons foscos...

5. Dins de les estances sense ventilació l'aire, a banda de tenir més contaminació que el de fora, es troba carregat d'energies que li confereixen negativitat. Si ventilem casa nostra això tindrà beneficis en l'àmbit de la salut i de la purificació de l'aire, per tal d'aconseguir la renovació de les vibracions que emet.

També et pot interessar...

  • Les 11 maneres per detectar si tens esperits a prop
  • Les bruixes reals més pertorbadores que han existit
  • Els àngels ens envien missatges amb les hores