YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rivera demana que els polítics tinguin preferència en la vacunació contra la Covid-19

El missatge ha generat una allau de crítiques a Twitter

Imatge d'arxiu d'Albert Rivera, exlíder de Ciutadans
Imatge d'arxiu d'Albert Rivera, exlíder de Ciutadans | ACN

L'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, retirat de la política, s'està convertint viral en Twitter per unes polèmiques declaracions que ha fet sobre la campanya de vacunació de la Covid-19 a Espanya. Després d'uns dies on s'ha conegut que diversos polítics d'arreu d'Espanya han saltat el protocol de Sanitat per administrar-se la vacuna, Rivera assegura que el Ministeri de Sanitat hauria de donar prioritat als polítics en la vacunació.

Rivera creu que «després de la gent gran, malalts crònics, sanitaris i la resta de servidors públics» s'haurien de vacunar els polítics perquè «donarien exemple davant la població» i tindríem «els dirigents del nostre país immunes per estar disponibles les 24 hores i 365 dies en la pandèmia».

 

Allau de crítiques a la xarxa

El missatge, que ja acumula més de 2.000 respostes, 1.500 retuits i 2.000 m'agrada, ha provocat una allau de reaccions i crítiques a la xarxa. Els usuaris lamenten que Rivera doni més prioritat als polítics en lloc de les persones que treballen de cara al públic i asseguren que els polítics haurien de ser els últims.


Comentaris

envia el comentari