Una sabateria de la Part Alta de Tarragona ha patit un robatori amb força aquesta matinada.

Robatori amb força en una sabateria de la Part Alta de Tarragona

Diversos individus han trencat els vidres de l'aparador i s'han endut sabates d'una botiga ubicada a tocar de la plaça de la Font

Diversos individus han trencat aquesta matinada l'aparador d'una sabateria ubicada a tocar de la plaça de la Font, a la Part Alta de Tarragona, per robar diverses peces. L'objectiu dels lladres eren les sabates que es trobaven a l'exterior de la botiga, protegides per un vidre. El vigilant de la plaça de la Font ha estat qui ha alertat la Guàrdia Urbana de la ciutat a les 06.30 hores. Ara, els Mossos d'Esquadra s'estan fent càrrec de la investigació. 

Roben diversos parells de sabates d'una botiga de la Part Alta de Tarragona

La sabateria ubicada al carrer Sant Fructuós de la Part Alta de Tarragona, molt a prop de la plaça de la Font, ha patit aquesta matinada un robatori amb força. Segons ha informat la Guàrdia Urbana a TarragonaDigital, el vigilant de la plaça ha detectat, a dos quarts de set del matí, que l'aparador de la botiga es trobava completament trencat. 

El vigilant ha alertat als agents municipals, que s'han dirigit fins al lloc dels fets. La dotació ha abalisat la zona i un operari de neteja ha retirat els vidres. Malgrat tot, la Guàrdia Urbana no ha pogut contactar amb els propietaris, que finalment han estat alertats per una veïna que els coneixia. 

Els Mossos d'Esquadra, a càrrec de la investigació

Tot i que la Guàrdia Urbana ha estat l'encarregada d'assumir el cas en un primer moment, a hores d'ara són els Mossos d'Esquadra els que s'estan fent càrrec de la investigació per tal d'esclarir els fets i trobar els culpables. El propietari ja hauria denunciat els fets i el botí serien diversos parells de sabates. L'objectiu és identificar quantes persones han participat en el robatori per procedir a denunciar-les. 

També et pot interessar: