Aubameyang celebra un gol amb el Barça.

Roben, amenacen amb una arma i peguen amb una barra de ferro Aubameyang a casa seva

Quatre encaputxats entren a robar a casa del davanter del Barça i l'amenacen amb una pistola

Situació molt desagradable aquesta nit a casa  Pierre-Emerick Aubameyang. El davanter del F.C.Barcelona ha estat sorprès aquesta matinada al seu habitatge de Castelldefels per diversos encaputxats. Segons Onda Cero, els encaputxats han accedit a casa del davanter africà per a robar-lo i, en veure que oposava resistència, l'han pegat amb una barra de ferro. 

El mateix mitjà explica que els lladres duien pistoles i que també han colpejat la seva parella. Es tracta de quatre homes que han accedit al domicili pel jardí i que, després del furt i l'atac, han fugit de l'espai amb un Audi A3. 

Els lladres s'han endut diverses joies de la caixa forta d'Aubameyang. D’altra banda, el club ha confirmat que tan el jugador com la seva família es troben bé. 

Lewandowski ja va ser víctima d'un altre robatori

En aquest cas, però, val a dir que no va ser tant violent. Un jove que esperava el futbolista polonès a la sortida de la Ciutat Esportva Joan Gamper, a Sant Joan Despí, va aprofitar que Lewandowski es trobava firmant autògrafs per a robar-li el rellotge. 

Segons sembla, el mateix jugador del Barça va denunciar la situació i els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració del personal de seguretat de la Ciutat Esportiva, van poder trobar el lladre. 

Aquest havia enterrat el rellotge en una zona d'horts propera a Sant Joan Despí i havia fugit a tot drap per la carretera. Els Mossos, però, el van poder arrestar.