Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Torre Catalunya de Barcelona

Robert De Niro obrirà un hotel a Barcelona el 12 de setembre

La societat de la família Mestre, Selenta Group, es farà càrrec d’una inversió de 30 milions d’euros per crear l’establiment

Torre Catalunya de Barcelona
Robert De Niro, juntament amb els seus socis, obrirà un nou hotel a la ciutat de Barcelona | Cedida

A partir del 12 de setembre d’aquest any, Robert De Niro obrirà l’Hotel Nobu Barcelona a l’edifici Torre Catalunya. Nobu Hospitality és una cadena d’establiments de luxe que té com a accionistes principals a l’actor nord-americà, el productor Mier Teper i el xef japonès Nobu Matsuhisa. Junts, han firmat amb Selenta Group, la societat de la família Mestre, segons el qual, aquests últims es faran càrrec d’una inversió de 30 milions d’euros per la conversió de l’hotel en un establiment de luxe i Nobou s’ocuparà de la gestió de l’establiment, que serà compartida, com ja fa en altres hotels com el que tenen a Marbella o Eivissa.

L’hotel es desenvoluparà en dues frases, quan obrin, el 12 de setembre, els clients podran gaudir del restaurant Nobu, situat a l’última planta de l’hotel i amb unes vistes de 360 graus, la recepció, l’spa, els salons i les habitacions ‘suite’, tal com ha explicat el president del grup hoteler Selenta i directiu del Barça, Jordi Mestre. La segona fase començarà amb la remodelació de la resta d’habitacions, que en total seran 260, dotze menys de les que té actualment l’edifici. De moment, ja es poden reservar habitacions en aquest hotel, a un preu de 250 euros la nit.

Un acord en marxa des del 2014

Les negociacions entre els dos grups van començar el 2014, quan Selenta va iniciar la cerca d’un soci prestigiós internacionalment per rellançar l’Hotel Torre Catalunya. En un principi Nobu havia pensat a invertir en l’Hotel Princesa Sofía però finalment es van decidir per una zona «amb més recorregut pel desenvolupament urbanístic», ha assegurat el conseller delegat del grup,  Trevor Horwell, qui també ha parlat de «no tenir pressa, ja que les coses s’han de fer bé o millor no es fan».

Robert De Niro, per la seva part, ha assegurat que «Barcelona és una ciutat meravellosa i tenim uns socis molt bons».  L’actor estatunidenc ha recordat que va començar a intervenir en el sector hoteler fa 15 anys, quan a Sant Diego a ell i a Horwell els van preguntar la seva opinió sobre el Hard Rock Cafè i «en aquell moment vam decidir que parlaríem dels nostres propis establiments».

També et pot interessar...