Damm obté 112,6 milions d'euros de beneficis el 2018

L'empresa cervesera catalana va facturar 1.264 milions, un 8,7% més que l'any anterior

Damm obté 100 milions d'euros de benefici anuals | Cedida

Damm va tancar un excel·lent any 2018 obtenint un benefici de 112,6 milions d'euros. El grup empresarial català va aconseguir una facturació total de 1.264 milions, augmentant-la un 8,7% respecte a l'any anterior. 

En els seus resultats, fets públics aquest dimecres, destaca també la inversió de 100 milions d'euros realitzada per augmentar la seva producció fins a 25 milions d'hectolitres

La companyia considera que està complint amb escreix el Pla estratègic 2017-2021 en tots els sectors on té negoci: begudes, logística i distribució i restauració. Les bones xifres de vendes han produït també un increment de la seva plantilla que amb 4.574 treballadors, ha pujat en 562 persones, un 14% més. 

Gran expansió en el mercat internacional 

Consolidada com una de les principals empreses productores de cervesa a l'Estat espanyol, Damm ha apostat per diversificar més els seus productes i establiments. Destaca la compra, per parts dels establiments Rodilla, dels 21 restaurants Hamburguesa Nostra. També ha potenciat la seva presència a les Balears amb marques com la cervesa Rosa Blanca, batuts Laccao o aigües com Font Major o Font de Sa Senyora. 

Estrella Damm | Estrella Damm és la marca principal del grup

Però, sens dubte, un altre pilar fonamental per Damm és la seva expansió internacional que continua creixent. Actualment les seves marques ja són presents a 100 mercats250 persones ja treballen pel grup a països com els EE.UU., la Xina, Suècia, Xile o Austràlia. 

Per continuar creixent en l'àmbit global, Damm és un dels principals patrocinadors d'esdeveniments com el 'Tapas Journey' del Canadà o del rànquing 'The World's 50 best restaurants'.  A més, ha aconseguit internacionalitzar la seva imatge de marca renovant el seu patrocini amb el F.C. Barcelona, convertint-se en 'global partner' pels pròxims 5 anys.

Aposta per les noves tecnologies

El grup empresarial ha fet una gran inversió per iniciar un procés de transformació digital en tots els seus departaments. Una de les apostes més innovadores és l'establiment d'un control de tancs de cervesa pels seus clients de restauració, que permet monitorar el consum en temps real.

El seu paper amb les noves tecnologies es veu també en la seva participació en el hub Barcelona Tech City, sent un dels principals espònsors. A més d'altres activitats de màrqueting i d'esdeveniments, l'empresa acaba de presentar el seu propi canal de e-commerce. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari