Caprabo factura 912 milions d'euros el 2018, un 8% menys que l'any anterior

La cadena de supermercats justifica la davallada amb la inversió en un nou centre de distribució i seu central

Caprabo estrenarà l'any que ve nou centre de distribució, que serà també la nova seu central de la companyia | cedida

Caprabo ha tancat l'exercici de 2018 amb una facturació de 912 milions d'euros, el que suposa un 8% menys que en l'exercici anterior. La companyia justifica la davallada amb el sanejament de la xarxa d'establiments de la cadena de supermercats i amb el cost de la transformació pel qual han apostat als seus espais

L'empresa ha retornat a l'obertura de botigues pròpies i ha obert deu nous supermercats durant el 2018, amb els que suma un total de 320. La plantilla de Caprabo xifra actualment en més de 7.000 treballadors


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

Grans reformes, aposta per la venda online i nova seu central

Caprabo ha volgut invertir a adaptar els seus supermercats a un model de nova generació per donar resposta a les necessitats dels nous consumidors. Han reformat en total un 20% de la seva xarxa i preveuen finalitzar l'exercici de 2019 amb més del 40% de les seves botigues adaptades als nous temps.

A més, l'any passat va començar a reformar la seva xarxa logística i a fer canvis en el seu centre de distribució, situat a Abrera, al Baix Llobregat. La companyia ha construït un segon i nou centre de distribució a ZALport del Prat de Llobregat, amb una inversió de vint milions d'euros. La nova plataforma, que la firma preveu posar en marxa l'any vinent, gestionarà els productes frescos i el negoci de la venda online, constituint-se a més com la nova seu central de la companyia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari