L’empresa catalana propietària de Gallina Blanca compra Continental Foods

GBfoods ha tancat un acord amb la firma de capital de risc CVC

Gallina Blanca
L'empresa catalana propietària de Gallina Blanca ha comprat Continental Foods | Gallina Blanca

L'empresa catalana GBfoods, propietària de Gallina Blanca, ha signat un acord per comprar la companyia belga Continental Foods, adquirida per la firma de capital de risc CVC l'any 2013. El passat 2 de maig es va iniciar el període de negociacions finals entre totes dues entitats i actualment la transacció està únicament subjecta a l'autorització de l'Autoritat de Competència francesa.

Els de Gallina Blanca compren Continental Foods

Segons ha informat en un comunicat aquest divendres GBFoods, la compra inclou les marques culinàries locals de Continental Foods Liebig, Royco, D&L, Erasco i Bla Band, entre d'altres, a més dels cinc centres de producció de l'empresa belga, que es troben a Puurs (Bèlgica), Le Pontet i Lievin (França), i Lübeck i Kaltenkirchen (Alemanya).

Continental Foods
GBfoods ha arribat a un acord amb la firma de capital de risc CVC per comprar la companyia belga | Continental Foods

GBFoods, propietària de marques com Gallina Blanca, Star, Grand'Italia, Jumbo i Gino, ja va anunciar el 2 de maig que iniciava negociacions finals amb CVC per arribar a un acord de compravenda. En relació a aquest, el conseller delegat de la companyia catalana, Ignasi Ricou, ha explicat que representa «una gran fita estratègica» en la història de l'empresa. En aquest sentit, Ricou ha apuntat que la unió amb Continental Foods crearà una «plataforma de negocis significativament més robusta i diversificada centrada en el desenvolupament de sòlides marques locals».

La catalana GBfoods té presència en més de 50 països d'Europa, Àfrica i l'Orient Mitjà i compta amb una facturació de 800 milions d'euros. Per la seva banda, Continental Foods es va establir el 1933 com una divisió de Campbell Soup Company i va ser adquirida vuitanta anys després per CVC. Opera en cinc països europeus —Bèlgica, França, Alemanya, Suècia i Finlàndia— i té una facturació de 400 milions d'euros.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari