El sector del menjar a domicili creix sense fre a Catalunya

Un estudi indica que les comandes per internet creixeran un 50% a Espanya respecte a l'any passat

Just Eat
Just Eat, empresa líder d'aquest àmbit, ha publicat l'estudi   | Instagram | @justeat_es

El sector del menjar a domicili que s'encarrega per Internet, a través d'aplicacions, arribarà als 900 milions d'euros a Espanya l'any vinent, segons un estudi publicat aquest dimecres per 'Just Eat', una de les empreses líders d'aquest àmbit.

L'any passat, el menjar a domicili, en la seva globalitat, va aportar a l'economia espanyola 2.400 MEUR, dels quals 600 provenien de peticions fetes a través d'Internet. De cara a l'any vinent, segons el Director General de Just Eat a Espanya, Patrik Bergareche, es preveu assolir «un creixement del 50%», fins als 900 MEUR. Segons Bergareche, el sector creix «a passos de gegant amb la introducció dels smartphones i els canvis d'hàbit de costum» dels ciutadans.

Els preferits: menjar xinès, italià, americà i japonès

Així, segons l'estudi, mentre el sector de comandes a través d'Internet preveu un creixement del 50%, el del menjar a domicili en la seva globalitat, incloent-hi el que es demana per telèfon, augmentarà un 12%. 

  

  

Segons l'estudi de JustEat, els usuaris de menjar a domicili per Internet són normalment «joves, cosmopolites, de poder adquisitiu mitjà i que viuen en família o parella». La majoria dels usuaris demanen menjar xinès, seguit per l'italià, l'americà i el japonès

  

  

A Catalunya, l'informe indica que el menjar que més es demana a Barcelona i Tarragona és el japonès, mentre que a Girona prefereixen la cuina italiana i a Lleida l'americana, és a dir, la d'hamburgueses i productes similars. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari